Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi z muminków

Czy taka praca jaką mam ja to praca do wstydu?

Polecane posty

Pracuję jako cieciowa w firmie ochroniarskiej, pilnuje zakładu przemysłowego w Myślenicach. Czy to wstyd? Pracowałam na pół etatu w tesco jak pracownik biurowy, ale tutaj zarabiam najniższą krajową? Pracuję 10 dni w miesiącu po 24 godziny. W moim wieku to młode dziewczyny/ młode chłopaki siedzą za biurkiem w urzędzie gminy, skarbowym, pracy, PFRON, ZUS, poczta, bank, NFZ :(

Gość gość
jak się ta firma nazywa w której pracujesz? masz chociaż ciepło w kantorku?masz telewizor?nie boisz sie ze w nocy przyjedzie po ciebie RoRo??

Gość gośćmegitka858585
Lepsza taka robota niz zadna, zawsze mozna szukac lepszej

Gość gość
wytrzymujesz 24 godziny bez spania? jesli tylko sie siedzi to fajna praca. Moja matka poszla na ochrone za 3zl/h na noce gdzie musiala co 2 godziny robic obchod terenu co jej zajmowalo 40 minut. Zrezygnowala.

Gość gość
Nie boisz się ze w nocy, jak będziesz sama przyjdzie po ciebie RoRo......??? Ja bym się bała...

Gość gość
ma tylko lekki stopień.

Gość gość
Moja matka musiała robić obchód kilka razy w ciągu nocy, bo to sprawdzali, dużo chodzenia, praca w nocy, i to wszystko za 3 zł/h. Polska :)

Gość gość
Daj spokój, ja daję ludziom kredyty i pożyczki to dopiero obciach ;-)

Gość gość
3 zł??? gdzie dają taka pracę? przeciez to sie powinno zgłosic do jakiejs inspekcji pracy! dziwią mnie ludzie tacy jak twoja matka ze podejmują sie pracy za takie grosze przeciez przeliczając to wychodzi jakies 600 zł na miesiac przy 8 h pracy dziennioe:-( KPINA

Gość gość
takie stawki zawdzieczamy temu, ze zyjemy w dziadowskim kraju, w ktorym zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie pracaowal za minimum albo jeszcze mniej i przyjezdnym (czyt. ukraincom), dla ktorych taka kasa to paradise on earth, a jak Polak sie nie polasi to Ukrainiec lyknie i nie ma problemu.

Gość gość
Zdziwisz się gdzie bo w Łodzi :) Ale tutaj to norma, że ludzie grosze zarabiają, mimo że to duże miasto. To była chyba umowa zlecenie, matka po jednej nocy zrezygnowała.