Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy forum elektroda.pl to sekta ?

Polecane posty

Gość gość

założyłem tam konto i nie mogę dodać tematu wie szukam w internecie i nic tylko złe opinie o tym forum kurcze szkoda ze nie wiedziałem tego wczesniej

Gość gość
To forum elektryków,elektroników itp,palancie! Fachowców od prądu,zrozumiano!

Gość gość
nie jestem palantem kafe -schizo -zj***e chcę tylko założyc temat .na kazdym normalnym forum można to zrobić zaraz po rejestracji a na tym nie

Gość gość
może zamiast zakładać i spamowac im forum poszukaj tematu, który cię interesuje? wszystkie możliwe są już tam poruszone

Gość gość
nie ma tam takiego tematu ani podobnego w całym internecie ,chodzi o to żę kupiem laptop toshiba i niemogę zanlesć bateri do niego nawet na oficjalnej stronie toschiby w wykresie laptopów nie ma takiego modelu

Gość gość
toshiba satellite c50-a-1fx

Gość gość
Google tłuku! Nowej nie kupisz, ale fachowy wymienią ci w niej ogniwa i będzie hulać jak nowa :P

Gość gość
dlaczego mnie wyzywasz ? , przecież musi być jakaś pasująca tylko moze jest pod inną nazwą

Gość gość
czytałem ten model ale jak mam sprawdzić czy bateria do niego bedzie pasowała do mojego

Gość Palikarp
każdy producent laptopów do konkretnej serii produkuje ten sam typ akumulatora , nie musisz znać symbolu akumulatora , a najprościej jest cyknąć fotkę akumulatora i wykonać prosty rysunek z wymiarami i przesłać zapytanie do serwisu Toshiba

Gość gość
dobra dzieki za pomoc , wysłałem prośbę o pomoc do media expert tam gdzie kupiłem zobaczymy co odpiszą

Gość Palikarp
nic nie odpiszą , zostaniesz odesłany do serwisu Toshiba

Gość Palikarp
najważniejsze są te parametry - akumulator Technologia : Litowo-jonowy Maksymalny czas pracy : Do 3 godz. 30 min (Mobile Mark™ 2012) - Zasilacz prądu przemiennego Napięcie wejściowe : zasilacz prądu przemiennego z funkcją automatycznego wykrywania napięcia zasilania (100/240 V), do użytku na całym świecie Napięcie wyjściowe : 19 V Prąd wyjściowy : 3.42 A