Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek przeciwieńst

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mam pytanie do osób, które doświadczyły związku, w którym dziewczyna jest spokojną domatorką a facet to taki typowy imprezowicz. Czy taki związek ma szansę się udać?

Gość gość
ojej czy to znowu temat o hakims dupku facecie bo kobieta nie ma zadnych pasji czy zainteresowan 999 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
taa, bo pasje i zainteresowania realizuje się w knajpach...

Gość gość
A jest jakaś szansa, że facet się bardziej "udomowi"? Komuś się to udało?

Gość gość
ja próbuję, ale kiepsko mi idzie. Czekam na moment, kiedy koledzy zaczną się żenić i mieć dzieci, może wtedy mój facet zauważy, że coś traci

Gość gość
up

Gość gość
nie, tacy ludzie nigdy się nie dogadają.

Gość gość
My jesteśmy przeciwieństwami, kwestia kompromisu. Pozwalamy sobie na wiele. Wypracowaliśmy to sobie. Ale my się kochamy, więc te różnice zupełnie nam nie przeszkadzają, a nawet jest ciekawiej. Razem najczęściej robimy to czego żadne z nas jeszcze nie robiło i jest bardzo fajnie. Czasem idę tam gdzie mój mąż dobrze się czuje, czasem On ze mną. Ale bez żalu czy niechęci tak zwyczajnie jako towarzysz. Miło i kulturalnie, bywa bardzo ciekawie. Gdyby mój mąż miał te same zainteresowania byłoby mi nudno. Przerabiałam to kiedyś z byłym. Wszędzie razem, początki fajne, ale rozpadło się po 3 latach.