Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pomimo tego on może mnie rzucić??

Polecane posty

Gość gość

spotykam się w z pewnym facetem 2 miesięce. Seks jest super, ale dogadujemy się średnio z sensie rozmowy, tzn smiejemy sie nie raz , żartujemy ,ale czasem muszę się wysilać żeby podtrzymać rozmowę bo on jest dość małomówny i nastała by cisza...Wczoraj byliśmy w kinie, starałam się rozmawiać na róne tematy ,ale nie zawsze chyba go ciekawiły.. np o moich studiach czy filmach jakie lubimy ogladać... na koniec spotkania on powiedział ,że z żadną kobietą nie było mu tak dobrze jak ze mną w łóżku, zapytałam czy te fajnie mu się ze mną rozmawia to powiedział ,że ten wypad do kina był fajny i się cieszy ,że się wybraliśmy... jeszcze mówił ,że umówimy się napewno w poniedziałek i że on sie boi ,że to ja go kiedyś rzucę bo jest mu ze mną tak dobrze, że by tego nie chciał Co o tym wszystkim myślicie? Naprawdę staram się z nim gadać na różne tematy, na temat filmów, jeg pracy , moich studiów, jakiś marzen, planów na przyszłość, naszych zainteresowań ,ale często odpowieda mi zdawkowo, a jeśli i on zacznie mówic to i tak pierwszy rzadko zaczyna temat... zalezy mi na nim bo mimo że jest taki małomówny cos mnie ciągnie do niego, ma to " coś" poprstu i nie chodzi tu tylko o seks

Gość gość
up

Gość gość
Taki małomówny rokuje tylko w łóżku. Poza nim, jest zwykle niemową. Wybrałaś idiotę, to się z nim męcz! :D

Gość gość
nie jest idiotą, jest wręcz inteligentny, na dobrym stanowisku ,ale jest też małomówny niestety... a może to ja go zanudzam? ale staram się rozmawiać na różne tematy np zaytam sie go jaki lubi gatunek filmu jak mamy isc do kina ,a on powie" hmmm nie wiem różne" i koniec gadki...

Gość gość
No, , niezwykle "inteligentny", aż strach się bać, co miał na myśli :D

Gość gość
rozmowa chyba dla niego niewiele znaczy-sam powiedzial ze jestes tylko do lozka;p

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Lepiej małomówny niz jakis jebniety świr, moze jest troche nieśmiały? Na poczatku kazdy jest ostrożny w tym co mowi itp, tez jestem teraz w zwiazku prawie dwa msc, czasami jest zleksza cisza itp ale reszta jest super i o to chodzi, po paru msc mysle ze otworzy sie bardziej i bedzie wiecej luzu, troche cierpliwości :)

Gość gość
nic się nie zmieni, taki cichy, nie potrafi rozmawiać. nic z niego nie wydusisz, jedynie rozpacz po latach że dałaś się wkręcić w taką miernotę.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
O matko to z iloma on spał? Ja bym się takiego brzydziła, który spał z setką panienek i jeszcze mnie porównuje do byłych, masakra. Moi faceci nigdy nie wspominali o byłych bo mieli klasę, zresztą dla większości byłam pierwszą kobietą ;) nie byłabym z prostakiem, który by się tak ordynarnie wyrażał o seksie i się chwalił ile szmat zaliczył 🖐️ ale widać że jesteście siebie warci, on prostak i prymityw a ty łatwy wór na spe\rmę 🖐️

Gość gość
up

Gość gość
" gość dziś Taki małomówny rokuje tylko w łóżku. Poza nim, jest zwykle niemową. Wybrałaś idiotę, to się z nim męcz! smiech.gif " X Boze, jaką musisz być chamską pustaczką, że nazywasz małomównego człowieka idiotą :o Jebnij się w swój pusty czerep, niedoszła psycholożko od siedmiu boleści.