Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powracajace napady paniki jaka to nerwica?

Polecane posty

Gość gość

witam podejrzewam ze mam nerwice ale nie wiem jaka bo jest ich kilka chodzi o to ze co jakis czas mam napady paniki w stylu kolatanie serca pocenie bol w klatce piersiowej czesto wtedy mysle ze zaraz umre i wpadam w panike mysle ze umieram itp.. ale za jakis czas to przechodzi lub na drugi dzien dlaczego mi sie tak dzieje? czy ja naprawde w takim stanie paniki moge umrzec? prosze was o wypowiedzi dziekuje

Gość gość
dodam ze dzis w nocy obudzil mnie straszny bol zaladka wraz z ta panika myslalam ze umre nie spalam od 3 w nocy ciagle walilo mi serce:( raz mi bylo zimno raz garaco

:) Hej . Moja kumpela miała tak samo . Ale po leczeniu jej przeszło . I już jest w porządku To klasyczna nerwica . Pozdrawiam Szczurkosia

Gość gość
nazywa się to nerwica lękowa z napadami paniki

Gość gość
dzieki za odpowiedz w jaki sposób kolezanka sie leczyla? tak sobie mysle czy moze mi sie cos wkoncu stac jak mam taki atak? boje sie wtedy strasznie ze dostane zawalu serca najbardziej tego

Na początku nikt nie wiedział co jej jest . Wszyscy podejrzewali astmę lub anemie . W końcu po jednym incydencie w szkole trafiła na kilka miesięcy do szpitala psychiatrycznego . Nie wiem czy to do końca było potrzebne ale czuła się tam dobrze . W końcu wyszła i wtedy brała już tylko leki . Teraz jest ok , pracuje , studiuje i naprawdę promienieje. Co może ci się stać - moja kumpela dostała ataku w szkole . Co zwróciło uwagę wszystkich . I potem musieli ją hospitalizować . Wiesz zaczęła krzyczeć że się dusi że umiera . Zaczęła nerwowo biegać . Długo by opowiadać . Ale z tego co wiem nic by sobie nie zrobiła , ani nic by jej się nie stało . Leki Miała pewne skutki uboczne przytyła ok 10 kg ale wcześniej ważyła ok 40 kg więc wzrost wagi jej się przysłużył . Zepsuło jej się szkliwo . I ściemniały włosy ( ona twierdzi że to od leków , ale ja myślę że to kwestia wieku ) Ale teraz po ich rzuceniu wszystko wróciło do normy . Znowu schudła i jej zęby są w lepszym stanie . Po za tym na każdego leki działają inaczej . W każdym razie bardzo cieszy się że wyzdrowiała. Twierdzi że czuje się silniejsza niż kiedykolwiek . Myślę że też powinnaś spróbować sobie pomóc . Pozdrawiam Szczurkosia

Gość gość
Mam to samo ,to jest nerwica lękowa .

Gość gość
nerwica nerwicą, ale u postaw mogą leżeć zwykle niedobory minerałów lub słaba ich przyswajalność a także zaburzenia czynności tarczycy. Również nieregularny tryb życia może wiele złego uczynić. Lepiej przebadać się wszechstronnie nim sięgniecie po psychotropy

Gość gość
To histeria, idź do roboty to ci przejdzie.