Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłem wszystko

Polecane posty

Gość gość

Zakochałem się do szaleństwa w pewnej kobiecie. Nigdy czegoś takiego nie czułem. Problem w tym, że kiedyś żyłem rozpustnie- miałem seks przyjaciółki, coś tam od czasu do czasu zaliczyłem. Moja wybranka się o tym dowiedziała(możliwe, że od którejś z tych dziewczyn) , a ponieważ dla niej seks jest czymś bardzo ważnym(miała 1 stałego partnera), to powiedziała, że się mną brzydzi i nigdy ze mną nie będzie. Szaleję, płaczę. Te kilka miesięcy, kiedy się spotkaliśmy było jak z bajki. Nie wiem co mam robić. Wiem, że nie znajdę kogoś takiego jak ona. Żałuję tego wszystkiego co robiłem. Pomocy.

Gość gość
Nie pasujecie do siebie.

Gość gość
widocznie nie byles dla niej az tak wazny.Bo co za roznica, ze byl 1 partner , czy byl seks z wiecej osobami.Wazne, bys byl wierny tej kobiecie , ktora pokochasz calym soba.Kazdy ma przeszlosc . Gdzie tu porownywac .Total glupota .Przeciez nie byla dziewica tez . Nie rozpaczaj, bo to historia , ktora zatrzymaj tylko dla siebie . Elena.

Gość gość
przykro mi. Przeszłość się często wlecze jak smród. Fatalnie, że sam jej nie powiedziałeś o tym i źle, że ona patrzy w twoją przeszłość. Ma niestety prawo, bo eliminuje ryzyko. Wątpię, żebyś miał jakieś szanse. Ja też straciłem wszystko ale z innych powodów i jest mi jeszcze gorzej niż tobie

Gość gość
Dobrze ci tak. tez bym takiego k*****arza nie chciala:D

Gość gość
I co, fajnie Ci, milo co? Sam traktowales wcześniej tak kobiety, a los nie zapomina. Odplacil Ci sie los tym samym, to rachunek za przeszłość.

Gość gość
takie zycie jak mawia mój znajomy.zapomnij ją@@@@

Gość gość
"wybranka" nie "wybranka", grunt to koleżanka. los odpłacił ci za wszystko i bardzo dobrze.