Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam ateiści byliście już na grobach , szykujecie się na Boże Narodzenie?

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi mi czy to ważne tylko o to że to bzdury.

Gość gość
przychodzi ateista do nieba i puka do piotrowych bram. Św. Piotr pyta się o co chodzi? "chcę iść do nieba". Św. Piotr parskną śmiechem i mówi "ty? przecież jesteś ateistą, nie może iść do nieba". ateista odpowiada "proszę, pogadaj z Bogiem, ja nie chcę iść do piekła". "No dobra - mówi Św. Piotr - zobaczę co da się zrobić. Św. Piotr poszedł do boga i mówi "Boże, pod bramą czeka ateista, który chce się tu dostać. co robimy?" "Powiedz mu że mnie nie ma" odpowiada Bóg :D xxx http://www.youtube.com/watch?v=qAUzkb2a3sw UWIELBIAM :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
dla mnie dowodem na istenienie Boga jest osobiście ''prawo przyciągania'' które praktykuje ze skutkiem, Biblia już nawet o nim mówi ''proście a będzie wam dane...''

Gość gość
nie można udowodnić że Bóg istnieje, tak samo jak nie można udowodnić że nie istnieje.

Gość gość
Gadaj sobie te bzdury gadaj twoje życie wieczne będzie polegało na tym że cie robale zeżrą w ziemi i tyle.Ale fantazjuj sobie kto ci nie da przecież to nic nie kosztuję.

Gość gość
Gadaj sobie te bzdury gadaj twoje życie wieczne będzie polegało na tym że cie robale zeżrą w ziemi i tyle.Ale fantazjuj sobie kto ci nie da przecież to nic nie kosztuję x ciebie zeżrą robale, ja żywym mięchem nie jestem :D ale składam sie z ciała jako ubrania i ducha :D

Gość gość
gość dziś x dobre:D

Zapłodnię dziewicę następnie narodzę się z samobójczą misją,umrę dla sam dla samego siebie żeby samego siebie przeprosić że kiedyś spierdzieliłem człowieka. yyyyyyyyyyyy I spraw jeszcze baranie żeby miliard idiotów modlił się do ciebie:P

Gość gość
Cudów nie ma również muszę wam powiedzieć że modlitwy również nie działają bo równie dobrze można się modlić do parówek z Biedronki z takim samym skutkiem co do Jezusa,Świętych,Aniołów i Boga.

Gość gość
Geśc z 20.31 człowiek całe życie wierzy w bzdury i razem z tymi bzdurami umiera = masz rację człowiek umiera a ateista zdycha

Gość gość
Religia dla władców jest użyteczna,dla ludu jest potrzebna a dla mądrych jest zbędna.

Gość gość
Kiedyś ludzie modlili się do Słońca oj tam oj tam bóg jak bóg.

Gość gość
ateiści zdychają zeżerają ich robale i gniją w ziemi a wierzącego ciało umiera a jego dusza odchodzi do Boga

Gość gość
Odchodzi do d**y nie do boga wariatko. x ty na pewno pójdziesz do d**y ateistko wariatko :D bo wto wierzysz

Gość gość
człowiek od przedmiotu różni sie tym że człowiek ma dusze, uczucia, emocje tchnienie ducha i żyje a przedmiot jest martwy, nie trzeba być filozofem by wiedzieć że nie składamy sie tylko z miesa

Dlaczego wśród laureatów nagrody Nobla z dziedzin takich jak;fizyka,medycyna,biologia,chemia nie ma wierzących?Wierzący stanowią jakieś 3% yyyyyyy A co z tymi od pokojowej np :)

Gość gość
ja czytałam artykuł w którym pisało że wiecej naukowców jest wierzącymi i że nawet oni wiedzą że coś musi być na rzeczy bo nawet pojedyńcza komórka nie mogła wziąć sie znikąd

Gość gość
ja wierze że zwierzęta też mają dusze bo żyją przecież tak samo jak ludzie, wiem że kościół ma inne zdanie na ten temat ale ja wnie nie wierze, zresztą w dzieciństwie miałam kontakt z duchami to wiem że na pewno coś jest jak ktoś nie wierzy to nie musi nie ja jedna i ostatnia

Gość gość
Umarła ci matka Bóg tak chciał,wdepnąłeś w g****o Bóg tak chciał,Złapała cię sraczka w autobusie Bóg tak chciał,dał ci ktoś w mordę Bóg tak chciał.

Gość gość
polska to średniowiecze a ty jesteś taka nowoczesna, ateisto powieś sie najlepiej bo żyjesz i tak tylko po to by zdechnąć i żeby zeżarły cie robale w ziemi, to sens twojego życia

Gość gość
gość dziś ja czytałam artykuł w którym pisało że wiecej naukowców jest wierzącymi i że nawet oni wiedzą że coś musi być na rzeczy bo nawet pojedyńcza komórka nie mogła wziąć sie znikąd xxx Albert Einstein był wierzący i wszystkie swoje teorie starał się podporządkować istnieniu Boga. Jeżeli ktoś chodź trochę interesuje fizyką i astronomią to wie że co chwila kolejne jego teorie są obalane, że za bardzo naginał i przez to popełniał błędy.

Gość gość
A ja jestem buddystką jestem ponad wszystkimi wami :) obchodzę i robię co chce:)

Gość gość
A ja jestem wyznawcą Latającego Potwora Spaghetti to jest prawdziwy Bóg i on daje życie wieczne!

Gość gość
A skąd wiadomo że ''Bóg''to chłop a nie baba?

Gość gość
do wszystkich którzy wyśmiali moje słowa o einsteinie: wpisałam sobie w google Einstein i wiara i wyskoczyło mi dokładnie to co tu cytujecie:) więc jak czegoś nie wiecie to pytacie wujka G. I dla tego potem nie ma z kim gadać. książki ludzie, książki czytajcie. internet to śmietnik, zrozumcie to końcu!

Gość gość
gość dziś A skąd wiadomo że ''Bóg''to chłop a nie baba? xxx nigdzie w Biblii nie jest napisane że Bóg nie był pterodaktylem:)

Gość szyyszkaa
Właśnie wróciłam z cmentarza - Ale jaja - zakładałam wątek dla jaj a tu proszę ostro - na koniec chciałabym tylko dodać że nie ma jeden słusznej drogi i jak widać wszystko jest możliwe chociażby choinka u ateisty jak i wizyta na cmentarzu raz w roku. Nie ma co udowadniać która droga jest słuszna i prawdziwa bo takiej nie ma. Wszystkim życzę udanej soboty idę na kolacje. A na dzisiejszy wieczór polecam film pod tytułem "Czekolada" I jeszcze coś wam napiszę mam w rodzinie ateistów - rodziców jednego z wujków - którzy są nie ochrzczeni jego syn również, aczkolwiek zawsze byli razem z nami na Wigilii Bożego Narodzenia, bo fajnie jest się spotkać z rodziną zawsze i pod każdym pretekstem - i zawsze chętnie przychodzili. Natomiast reszta rodziny katolicka też się cieszyła że przyszli w ten szczególny dzień i każdy był zadowolony - trzeba zachować otwarty umysł zawsze i wszędzie.