Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaswiata757865

Co radziła wam wasza babcia?

Polecane posty

Gość ciekawaswiata757865

Każda babcia ma w głowie mnóstwo porad. A o czym mówiła wam wasza babcia?

Gość gość
Mi zawsze radziła patrzeć na buty i ręce. I rzeczywiście, od tego czasu zwracałam uwagę na te dwa szczegóły i naprawdę dużo mówią o człowieku :) mój mąż o tym dobrze wie, bo dużo razy męczyłam go tym tematem :p

Gość gość
Potrafiła pierdolić głupoty jak mało kto, ale w dwóch sprawach miała rację: -żeby nie pchać się tam gdzie cię nie chcą -żeby mieć w dupie to co ludzie mówią

Gość gość
żeby być szczupłą i nie uprawiać seksu przed ślubem

Gość gość
ostatnia porada z czwartku - polecam baraninę tylko pamiętaj najpierw wymoczyć ją dobrze w kwaśnym prdukcie mlecznym - maślanka, kwaśne mleko, ogurt naturalny minimum 12h potem nafaszerować czosnkiem i natrzeć przyprawami i do pieca.

Gość gość
żaby za darmo nie oddawać się facetom

Gość gość
a moja nigdy mi nic nie radzi :(

Gość ciekawaswiata757865
A mnie nówiła tak "Regularne oddawanie stolca, częste opróżnianie pęcherza dodatnio wpływają na samopoczucie kobiety\". \"Trzeba koniecznie i obowiązkowo mieć w domu oddzielną dużą miednicę do mycia się i mniejszą miedniczkę do podmywania Karmienie w miednicy zwierzont jest niedopuszczalne\". \"Do wycierania nóg powinno się mieć ręcznik lub czystą ściereczkę. Nie można używać do tego celu ścierek do garnków \"

Gość gość
nie wolno leżeć po jedzeniu

Gość ciekawaswiata757865
a pod koniec zycia wzięla kawał węgla z piwnicy i w kącie pokoju nrysowała nim linię wyznaczającą kwadrat i zakrzyknęła : tu teraz będziecie srać a nie gdzie popadnie po całym mieszkaniu. i .. umarła a my zyskaliśmy miejsce na wc i odtad mamy ubikację w domu

Gość gość
Babcie czasem są mądre :D

Gość gość
Miej serce i patrzaj w serce

Gość gość
a moja byla tak zacofana ze jakbym jej sluchala to chyba przezylabym zycie w samotnosci, byla glupia, leniwa itp

Gość gość
1. Naczynia muszą być umyte przed pójściem spać (bo jakby w nocy był pozar i przyjechała straz i karetka to wstyd mieć syf w domu). 2. Eleganckiego faceta poznaje się po...eleganckim, skórzanym portfelu. 3. Niedzielna msza w kościele to świetny sposób na rozerwanie się... 4. W każdą sobotę popołudniu piecze się ciasto. 5. Żeby nie wiem co, kobieta powinna być czysta i schludna, zawsze uczesana i pachnąca perfumami (moja babcia pachniała "Być Może") Strasznie mi jej brak :-(

Gość gość
Babcia musiala byc super,jak ja kocham takie teksty!Mojej tez mi strasznie brak -to ta od tekstu powyzej"miej serce i patrzaj w serce"

Gość gość
Ah zapomnialam-kazda kobieta powinna miec dobry krem do twarzy!