Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na kafe są osoby które burzą się

Polecane posty

Gość gość

że ktoś pobiera sobie pirackie gry czy inne aplikacje? po to są takie strony by z nich pobierać jak Torre.nty np. jestem bardzo ciekawa czy sami kupują każdy film w sklepach i gre za 100 zł która może okazać sie gównem przez które wyrzuciło sie pieniądze w błoto

Nie przesadzasz aby? Pobieraj sobie co chcesz, twoja sprawa, jak komus to nie pasuje, to niech sobie gada.

Gość gość
nie przesadzam bo wiele razy zostałam wyzwana od złodziei :D

Gość gość
Bo to typowe polaczki, które muszą komuś dop*******ić nawet bezpodstawnie, aby poczuć się lepiej. Sami na bank ściągają filmy, gry, muzykę z neta i nie widzą w tym problemu. Biorąc pod uwagę polskie realia to mało komu opłaca się kupować grę za 100 zł, która wystarcza na 4 godziny rozrywki albo kupować całą płytę dla jednej piosenki, która akurat się spodobała.

Gość gość
A sam zlodziej najglosniej krzyczy :D

No i? Jak najbardziej rozumiem porownywanie nielegalnego sciagania do kradziezy. Zwlaszcza, kiedy sie zaczyna tlumaczyc, ze wszystko takie drogie. Jakby ktos cie zmuszal do grania w gry.

Gość gość
No sorry, ale jeśli producent wydaje marną grę, która wystarczy zaledwie na kilka godzin rozgrywki, a kosztuje 100 zł to chyba nie spodziewasz się, że ktoś w Polsce kupi to w ciemno? Musiałby być niezłym debilem...

Gość gość
według prawa to kradzież

Polecam internet, mozna sie tam zorientowac, czy gra jest warta kupienia czy nie. A jesli mnie nie stac, zeby placic 100 zl za kilka godzin rozrywki, to rezygnuje z takiej rozrywki, proste. Duzo innych rozrywek na swiecie, w tym wiele darmowych. Ale ja jestem starodawna, a ty rob jak chcesz i sobie piratuj do woli. Co ci przeszkadza moje zdanie?

Gość gość
ja ściągam Simsy z torr.entów, ostatnio pobrałam dodatek w którym było tylko kilka mebli, pluła bym sobie w twarz gdybym kupiła ten dodatek w sklepie za 50zł, gry też nie zawsze są warte swojej ceny a opinie z neta można sobie w d**e wsadzić bo jednym sie podoba drugim nie

Gość gość
polactwo drze swe pryszczate bezzębne ryje , że drogo , i w karaju nienormalnie, nieuczciwie ale gdy go na coś dziada nie stać to kradnie i krzyczy , że jakim prawem mu nie wolno ukraść

Gość gość
poza tym wydam 100 zł na gre a potem płyta mi sie poryje, albo będe kupowała film który obejrze tylko raz a w necie mam za darmo, jak ktoś jest skonczonym debilem i martwi się o prawo to niech wszystko kupuje

Gość gość
najlepiej to niech wprowdzą ACTA bo słuchanie i ściąganie muzyki z youtube za darmo też jest złodziejstwem

Gość gość
pokazcie swoje laptopy i płyty czy wszystko macie zakupione w sklepie, antywirusa i programy :D hipkryci

Gość gość
No dokładnie, co mi po opiniach z neta skoro każdy odbiera to inaczej. :O Poza tym mogą być problemy z działaniem gry na moim sprzęcie.... Ja zawsze ściągam najpierw pirata, a jeśli gra mi się podoba i działa w porządku to dopiero kupuje oryginała. Jednak nie krytykuje osób, które grają wyłącznie na piratach, bo rozumiem, że ich sytuacja może być różna. Przynajmniej nie wyrządzają nikomu krzywdy w ten sposób, bo tłumaczenia producentów ile to oni tracą przez piratów są śmieszne. Jeśli ktoś ściągnął pirata to chyba oczywiste jest to, że nie kupiłby legalnej kopii więc o jakich stratach mowa ?

Gość gość
ludzie niech każdy robi według swojego sumienia