Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadżerka w ciąży a plamienia czy ktoś ma podobny problem?

Polecane posty

Gość gość

jestem 16 tyg ciązy, i niestety mam nadżerkę, która raz mi już krwawiła, myślałam że to poronienie, a to z niej, miewam też niewielkie plamienia, lekarz powiedział że teraz w ciąży nic się z tym nie zrobi, boję się czy to nie stanowi zagrożenia dla ciąży, choć lekarz zapewnia że nie, ale ja z niepokojem patrzę na swoją bieliznę, czy któraś z was ma lub miała taki problem a donosiła ciążę?

Gość gość
wiedziałam przed ciążą że mam nadżerkę ale jeden lekarz mówił że nie trzeba jej wymrażać, inny coś innego w międzyczasie zaszłam w ciążę

Gość gość
nikt nie ma podobnego problemu?

Gość gość
????

Gość gość
a mi dupaston

Gość gość
tez miałam robioną cytologią gr II, a krwawienie rzeczywiście było z nadżerki, bo wylądowałam na izbie przyjęć, zbadali mnie, miałam zrobione usg i wszystkie inne opcje zostały wykluczone, najprawdopodobniej po stosunku, choć do tej pory nic takiego po mi się nie przytrafiło, lekarz powiedział mi jeszcze że może mi się przytrafić po wysiłku fizycznym,

Gość gość
W ciąży po stosunku dostałam plamienia no i okazało sie ze to nadżerka... od tego czasu seksu raczej unikalam bo wiadomo ze takie plamienie to nic fajnego w ogóle a w ciąży to masakra... ale i tak pare razy jeszcze sie zdazylo (lekarz mówił ze tak moze byc) teraz jestem po porodzie i niedługo bede miała cytologie i dowiem sie co z ta nadżerka bo czasami po porodzie nadżerka sama znika tak mi lekarz mówił... leków żadnych nie brałam oprócz jakiś tam na grzybice bo sie przyplatala w pewnym momencie ciąży... a dzidzius donoszony a nawet pare dni przenoszony i zdrowy:)