Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teriaaaa

lubię być niewolnicą Pana

Polecane posty

Gość Teriaaaa

strasznie mnie to kręci

Gość gość
Szukam takiej jak Ty podaj maila to popiszemy

Gość Teriaaa
to napisz cos o sobie

Gość gość
Jestem 30 letnim panem I szukam uleglej suczki napisz cos o sobie

Gość Ryfka      Goldman
Pan jest pasterzem moim.

Gość gość
trzezwy umysł nie lubisz bdsm a wcinasz sie tylko w takie tematy... co z twoja natura?? jakas sprzeczna jest..

Gość gość
nie oczekuje, ale czytam to forum i widze w jakich tematach zabierasz głos... tylko w takich krażących wokół bdsm....chyba sam nie wiesz jeszcze co cie kręci ....

Gość Teriaaa
jestem jestem i czekam :) na rozwój sytuacji :-)

Gość Ryfka      Goldman
Każdy prawdziwy Pan jest teraz na cmentarzu.

Gość Teriaaa
Ryfka dlaczego na cmentarzu ?

Gość Ryfka      Goldman
Bo lubi mroczne klimaty.

Teriaaa, rozwiń temat bo wszyscy gubią się w domysłach Aha, wyprzedziłaś mnie. No to dobrze, jak masz takiego Pana , który ci to zapewnia to cieszymy się wraz z Tobą

Gość Teriaaa
lubię wszelkie zabawy związane z bólem , wiązanie, kneblowanie, wulgarne słówka, zakazy nakazy , kazdy rodzaj sexu, takie całkowite oddawanie się ....

Gość gość
owszem "trzeźwy umysł " powiedz co cię kręci :) przeciez mozemy wymieniac sie swoimi spostrzezeniami co do sexu :)

Gość Bacillus von glick
Ja kiedyś trafiłem na taką niewolnicę, ale zadziałał czynnik walki klasowej. Któregoś dnia dokonała przewrotu i wyczyściła mi konto bankowe :-o

Gość Teriaaa
nie , nie mam obecnie. mój jedyny " taki " zwiazek zakonczyl sie pol roku temu . pozniej poznalam jeszcze 2 mezczyzn, ale niestety to nie to czego oczekuję....

Kafeteria jest pełna bajkopisarek dlatego nie ma co się nastawiać na cokolwiek. Proponowałem kilka razy żeby taka do mnie napisała. Jeśli faktycznie szuka i jej zależy to napisze. Ja się nie pierdolę w wymianę maili przez tygodnie. Ustala się datę spotkania, rozmawia się z taką osobą osobiście żeby się przekonać czy sobie nawzajem odpowiadamy i już. Znacznie lepiej idą poszukiwania w realu, bo mordą nie odstraszam. Tutaj niestety są tylko laski które nie wiedzą czego chcą, albo faceci którzy podszywają się pod babki.

Gość Teriaaa
ciężko właśnie zaufać ludziom, a z tego co piszesz Bacillus, nawet w takim związku możemy się zawieźć ... właśnie mój związek oparty na relacji bdsm , pokazal mi ze mozna komus zaufac.. oddając sie komuś w takich zabawach .. i tylko Jego jednego nie zdradziłam , mimo ze okazji bylo ...

Gość Teriaaa
Canis to gdzie proponujesz poznać kogos z podobnymi upodobaniami ? chetnie się dowiem . czy udalo ci sie w ogóle w necie ?

Zawsze możesz spróbować tutaj, metodą prób i błędów, aż trafisz na to czego szukasz

Ja poznawałem w różnych miejscach. Głównie w realu bo internet jest pełen kobiet które lubią sobie tylko popisać w internecie ale nie mają zamiaru tego realizować. A z męskiej strony jest pełno napeleńców którzy nie mają pojęcia o bdsm i na czym tak na prawdę polega relacja dominujący-uległa i jedyne co chcą to po prostu umoczyć gdziekolwiek w cokolwiek. Jakiś czas temu był tu podobny temat. Też kobieta szukała faceta który zna się na tym temacie więc zaproponowałem spotkanie. Wszystko przebiegało super, napaliliśmy się na siebie. Kontakt był jeszcze potem z tydzień ale w końcu stwierdziła, że za bardzo boi się znajomości nawiązanej w internecie. Także jak jesteś faktycznie zdecydowana to napisz do mnie na maila w podpisie. Wyskoczymy na kawę i zobaczymy czy sobie odpowiadamy. Ale pisz tylko jak faktycznie chcesz wprowadzać swoje zamysły w życie i nie boisz się ludzi poznanych w internecie.

Gość Teriaaa
ja nie boję się internetowych znajomosci , bo poznalam kilku mezczyzn w ten sposob , i mam same pozytywne doswiadczenia. prawie ze wszystkimi przyjaznie się , tylko bezx sexu juz, bo jednak to nie bylo to .

Gość gość
Suczki to sobie szukaj w psiarni.

Gość Teriaaa
a ile masz latek ?

Gość gość
ja 30 , a skąd jestes ? chociaz woj .