Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie ładną kobietą jest strasznie męczące, ciągle cie faceci zaczepiają...

Polecane posty

Gość gość

podrywają, wręcz napastują, na fejsie dzien w dzien dostawalam jakies kretynskie wiadomosci, zaczepki, niektorzy są tak obrzydliwi ze wprost proponują seks, wiele wiadomosci od brudasów hindusow i murzynow ktorzy probują mnie ''zaskoczyc'' i uzywaja translatora piszac po polsku, kochają mnie, jestem ich przyjjaciolką, marzeniem hahaha na codzien to samo, nie mozna spokojnie wyjsc na zakupy czy na impreze...

Gość gość
jak cię ludzie z zagranicy znajdują na fb??? Masakra jakaś!!! Ja widziałam kiedyś taką ładną dziewczynę w galerii to jak szła to co chwile ja jakis facet na kawę zapraszał, naprawdę...ja mam przynajmniej spokój, rzadko ktoś zagada, a jak już to słaba liga ;-) A do tej laski to same ciacha podchodziły ;-) No wiem, że zycie się nie opiera, na zakochaniu, spotkaniach z facetami, seksie, romansowaniu etc. każdy chce żyć normalnie, więc rozumiem, że jesteś zdegustowana, każdy by był jakby go traktowano jak towar niestety. Naprawdę współczuję bo rozumiem, że to jest ohydne

Ja nawet nie jestem ladna, a mi sie zdarza i drazni, co dopiero ktos faktycznie atrakcyjny...

No patrz, a mi od posiadania czy nie posiadania konta na fb wcale nie przybywa w zyciu szczescia :(

Gość gość
Rozumiem problem, ale ja cale szczescie przy swoich 22 latach wygladam na 15, wiec niedyskretnych propozycji dostaj****ardzo malo. Moge je nawet wyliczyc :P Problem pewnie zacznie sie ok 30

No dobrze, ja jestem piękna, ale nikt mnie nie zaczepia, bo źle mi patrzy z oczu i wszyscy a zwłaszcza bruneci wieją na mój widok ;)

Nie pijam kawy - odniosłam inne wrażenie, Ty jesteś blondi, ja tylko udaję, żeby mnie ludzie brali za normalną.

Gość gość
Fikuśna jest bardzo fajną dziewczyną

Gość gość
dlatego nie mam profilowego na fejsie ;)

Gość gość
Ja tam wolę być ładna :)

Gość gość
Wiem o czym mówisz, moja kuzynka tak ma. Ale i tak wolałabym byc piękniejsza niz jestem. ;-).