Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy schabowy spowoduje ze bedziemy kochajaca sie rodzina

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka mysli ze jka zjedza wspolnie z mezem i 2 malych dzieci obiad to wystarczy zeby sie kochac i byc ze soba na zawsze, jej maz juz nawet nie powstrzymuje sie przed mowieniem na glos przy niej i obcych osobach ze ona wogole z nim nie sypia, ostatni raz 4 lata temu, ona udaje ze nie slyszy.....dla niej malzenstwo to sprzatanie domu codziennie i obiady codzienne, i to wszystko co ona uwaza za wazne w malzenstwie, ja sama jej proponowalam zeby wyszla gdzies z mezem na romantyczna kolacje a ja zostane z dziecmi ale ona niechce, niepracuje bo maz zarabia ale ona jest wiecznie nieszczesliwa, ostatnio przyniosl jej pudelko z kosmetykami zeby sie malowala, a ona powiedziala: po co, dlaczego wiekszosc kobiet po slubie majac dzieci jedyna rzecz co robi to sprzata i gotuje, a gdzie ladny wyglad, makijaz, wyjscie z mezem, a gdzie seks? znam pare takich kolezanek ktore majac ponad 30 lat uwazaja sie za 60-latki ktorym nic juz nie wolno, przeciez to doprowadza powoli do rozpadu malzenstwa, a zaden schabowy nie sklei zwiazku jak nie ma tam miejsca na uczucie, bliskosc czy spontanicznosc

Gość gość
Dlaczego tak się przejmujesz cudzymi sprawami? Skup się na swoich sprawach. Sześćdziesiąte 30-stolatki? To poszukaj innych znajomych.