Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszłybyście do łóżka z żonatym?

Polecane posty

Gość gość
Roskosz nie do opisania, potrafię przeżywać orgazm za orgazmem

Olga, Zawsze stawiam na rozmowę, artykułowanie swoich pragnień, oczekiwań, preferencji, szukanie wspólnego mianownika, kręcą mnie bezwstydne rozmowy w cztery oczy o seksie, kręci mnie spełnianie kobiecych pragnień. Jestem wolny, los mi sprzyja, jeśli udałoby mi się to spełniając z uczuciem tle, byłbym mega happy. Jestem świadomym tego czego chcę, nie mam tabu, czysta wolna amerykanka.

Gość gość
a olga kolejny supeł na fiucie koke

Gość gość
No i co supeł nie supeł, szkoda czasu na to żeby zgorzknieć bez faceta kiedy można czuć go w sobie i odpływać w jego objęciach.

Gość olga333
Komus tu żal doopę ściska ..tym supełkiem ;-p to fakt, jak jest uczucie , i w łóżku ludzie sie dopasują , to nie muszą szukać na boku , ani zonatych , ani wolnych kochanków , na jedną czy to kilka nocy .

Gość gość
A mi sie marzy zeby przygladac sie z bliska jak malzenstwo uprawia seks. Teraz obserwuje na kamerkach jak maz lize zonie c**eczke i az mi goraco!

Spoko osobie od "supełka" mogę powiedzieć, że byłem i jestem wolny, mogę robić co mi się żywo podoba, a co jest dozwolone prawem. Olga, Jeśli jest prawdziwa miłość, osoby są dobrane pod kątem charakterów, osobowości, preferencji seksualnych, na zasadzie bratnich dusz, to nie ma mowy o zdradach czy tego typu klipach życiowych. Kiedy jest miłość, to jest w głowie tylko ta jedna osoba, osoba kochana. Jeśli chodzi o mnie to jestem uczuciowy, jak się zakocham to na amen, jestem kreatywny, ze mną nie ma pojęcia "only po bożemu", potrafię kochać się na wiele sposobów, od dominacji po uległość.

Gość olga333
Pobudzasz fantazję ...

Lubie, preferuję pobudzać fantazję, zadowolenie kobiety jest najważniejsze, czerpię z tego radość, przyjemność, kręci mnie zaspokojenie kobiety rysujące się na jej twarzy, rysach, ze mną nie ma scenariuszy tabu, partnerkę jestem w stanie zaspokoić w wielowymiarowym aspekcie, traktując ją po męsku, biorąc co facet wziąć powonień, dać jej stonowany seks, oddać się ulegle jej kobiecości.

Gość gość
jestes w stanie najwyzej swoja reke zaspokoic bajkopisarzu, internetowy romeo :D

Już Ci mówiłem pomarańczo co robię na tego typu prowokację, o tak

Gość gość
ty jestes jedna wielka prowokacja panie Edyp :D

Gość olga333
@

Gość gość
koke wróci za kilka dni jak puknie olgę ale to tylko kolejna do zaliczenia znów bedzie romantyczny

Gość gość
a moze je wlasnie chodzi by go zaliczyc

Gość gość
jeśli to jej plan to nich ją posuwa :P

Gość gość
mogliby chociaz na forum napisac czy sie bzykneli

Gość gość
Hej koke gdzie jesteś romantyku?

Gość gość
Olga bzyknęłaś się z Koke? Opisz jak było?

Gość gość
Poszłabym z żonatym, bo co bym miała zrobić?

Gość gość
Koke jestes narcyz byles bedziesz i jestes sam. Od takich zdala 💤

Gość gość
Narcyzm jako aspekt ludzkiej osobowości został wprowadzone do języka psychologii i medycyny, a później do języka potocznego w początkach dwudziestego wieku. Pochodzenie tego słowa jest jednak o wiele wcześniejsze. Jeden z greckich mitów opowiada o młodzieńcu, który był tak niezwykłej urody, że wszyscy się w nim zakochiwali. On jednak z pogardą traktował miłość innych ludzi. Nemezis, bogini zemsty, sprawiedliwości i przeznaczenia postanowiła go za to ukarać – od tej pory mógł kochać tylko siebie. Wpatrzony w swoje odbicie w lustrze wody umarł z powodu tęsknoty i niezaspokojonego pragnienia miłości i zamienił się w kwiat. Grecki mit oddaje sedno natury narcyzmu – jest to miłość do siebie, w przypadku narcystycznych zaburzeń osobowości wyłącznie do siebie, bez możliwości kochania innych ludzi.

Gość pitterek
Zawsze mówie_Fajne kobiety i fajni męžczyzni są dawno zajęci :-D

Gość gość
Sorry ale po 30 stce zostają tylko tacy, których nikt naprawdę nie chciał.

Gość gość
a najgorsi są tacy, którzy twierdzą, że nikogo nie krzywdzą, a wykorzystują kobiety na numerek i piepszą, że ona tego chciała, nie liczą się z jej uczuciami, bo w ogóle nie znają kobiet!

Gość gość
Co jest wart facet ktòry na widok kazdej laski rozpina rozporek?? Nic Chciałybyscie takiego męża? Wątpie

Gość gość
Koke ty dupku, znam cię z twojego topiku bodyguard story, jesteś nie źle rąbnięty. ty szukasz miłości narcyzie jeden? to wg ciebie miłość jak upijasz kobietę, a później idziesz za nią i bezwstydnie prawie gwałcisz na klatce przed drzwiami, że ona ulega, to nic nie znaczy to wpływ alkoholu, ale później ma kaca moralnego i cierpi jak cho/lera draniu pozbawiony uczuć wszelkich.

Gość gość
Rżnie laske w usta i kaze spijac sperme z talerzyka. JAK będzie grzeczna da jej polizac swój tyłek. Koke-byles bedziesz i jestes sam!!!!!Jak palec Siedzisz tu non stop, klikasz na privie ,wyjdz czlowieku do świata zewnętrzego. Czarujsz bajerujesz ale nic sie o kobietach nie nauczyles. Piotrusiu Panie 😭

Gość gość
Pewnie ma małego ptaszka i słowami nadrabia.

Gość gość
seks z żonatym sprawia, że kobieta staje się wartościowym człowiekiem!