Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie, że dobrze wybrnęłam z sytuacji. Chodzi o faceta.

Polecane posty

Gość gość

Taki facet się mną zainteresował, kilkakrotnie zapraszał na spotkania, zagadywał, w zasadzie wydaje się być bardzo sympatyczny więc się zgodziłam. Poszliśmy na imprezę tylko we dwoje. Było miło ale dla mnie to tylko kolega. Znamy się zaledwie od dwóch tygodni. Dzisiaj sobie przemyślałam to wszystko i stwierdziłam, że określę się na początku. Napisałam do niego, że jest wspaniałym mężczyzną i bardzo miło mi się z nim spędza czas ale nie szukam chłopaka. Dodałam też, że oczywiście z wielką chęcią gdzieś się z nim wybiorę ale tylko jako dobrzy znajomi. Stwierdziłam, że nie będę owijać w bawełnę, klamać że kogoś mam itd. A on na to odpisał "Chłopak? Chyba się nie zrozumieliśmy". Ale jak inaczej mogłam odebrać zapraszanie na imprezę sam na sam, potem na plażę itd. Ciągłe komplementy, że jestem bardzo ładna etc. Potem chciałam załagodzić sytuację i napisałam do niego "Jak się bawił wczoraj" a on do mnie kompletnie oschle, że już mi napisał, że źle i w ten sposób skończył rozmowę. Dziwnie się czuję

Gość gość
jesteś naiwna swędzi cię szpara i tyle,pobaw się łectaczką to ci miłostki przejdą

no ewidentnie poczuł się urażony, że dałaś mu kosza. On jest taki dziecinny, nie?

Gość gość
Czemu naiwna?

Gość gość
Szukal dziewczyny na seks bez zobowiazan a ty wyjechałaś z chłopakiem :D

Gość gość
Typowy bucek, ktoremu jak sie odmowi, to udaje swietoszka.

Gość gość
20;57 - to tym lepiej, że w ten sposób podeszłam do sprawy! Uważam, że jeśli naprawdę szukał "jednorazowej dziewczyny" to i tak ja pokazałam się od dobrej strony pisząc, że nie szukam chłopaka. Myślę, że dobrze postąpiłam określając się jasno. Nie chciałam kłamać że kogoś mam, unikać go itd. Nie jestem jednak doświadczona w relacjach męskodamskich i też trochę się czuję słabo, że tak ostro zareagował i stał się taki oschły. Ja mam 18 lat a on 25.

Gość gość
ojej czy to znowu temat o hakims dupku facecie bo kobieta nie ma zadnych pasji czy zainteresowan czy nie masz nic innego w swoim zyciu poza spedzaniem czasu z ludzmi ktorych nie lubisz 999 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
mi facet niby w żartach wyznał miłość po prostu powiedział ze nikt mnie nie będzie kochał tak jak on byłam w szoku potem to powtórzył nie zareagowałam kompletnie się nie spodziewałam takich słów nie wiedziałm co robić udałam że się przesłyszałam szkoda mi go było z jednej strony ale z drugiej nie kochałam go lubiłam z nim przebywać, rozmawiać ale chemii z mojej strony nie było :( było mi fatalnie z tym on się zorientował że nie odwzajemniam potem mu to powiedziałam że nic do niego nie czuje znajomość trwała ale już nie było tak fajnie był oschły, złośliwy czułam się trochę manipulowana zdecydowałam o zerwaniu kontaktów było mi z tym strasznie ciężko, był starszy 19 lat uwielbiałam jego charakter ale nie pożądałam go jak faceta, lubiłam jak przyjaciela, odrzuciłam go on stwierdził że jestem psychiczna a ja wiedziałam że nadchodzi koniec naszej znajomości, brakuje mi go jak przyjaciela :(

Gość gość
Miałam identyczną sytuację! Z tym że byłam za granicą, tam mieszkałam jakiś czas i pracowałam (byłam na półrocznym kontrakcie) Jakiś Anglik zabujał się we mnie. Ja zwyczajnie traktowałam go jak kolegę, ale on chciał czegoś więcej. Chyba musiałabym być głupia, gdybym nie odebrała w trakcie jazdy autem, kiedy położył mi rękę na kolanie - że liczy na coś więcej. Jakoś rozładowałam sytuację, każde poszło w swoją stronę do domu, po czym napisałam mu sms-a o treści, że mam w Polsce chłopaka (o czy mu wcześniej już mówiłam!) i nie szukam tu chłopaka. Potem spotkaliśmy się w pracy, a on wyskoczył do mnie z tekstem przy innych ludziach, że coś mi się w głowie pomieszało, skoro uznałam że on chce być moim chłopakiem. Szkoda słow jak się poczułam.

Gość gość
Ale zalosny ten Anglik, wspolczuje Ci bardzo.

Gość Ale to już było
Faceci tacy są.Gdy coś nie zdarzy się po ich myśli naruszy się ich męskie ego, to zaraz obrażają się:D

Gość gość
haha

Gość gość
Autorko. Napisz mu, ze w takim razie super ze sie określił, bo przygód bez zobowiązań nie szukasz. Pocisniesz mu az miło.

Gość gość
Dokładnie!Napisz ,że przygodnego seksu tym bardziej nie szukasz,chcialas być tylko miła i nie nazwalas tego bezpośrednio i owinełaś w "chłopaka",tzn.wiedziałaś,że chce seksu,ale ładnie mu odmówiłaś mówiąc o chlopaku. No niestety,większość facetów nie ma klasy i w razie odrzucenia nie tyle obrażają SIĘ ,co raczej obrażają kobietę,która ich odrzuciła.To bardzo częste.Od razu widac ,że to d**ek.

Gość gość
ewidentnie sie mu spdoobalas

Gość gość
zbereznik, nie rozumiem o czym piszesz