Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeMoto

Jak oceniacie takie zachowanie kobiety, jestem w szoku mam mieszane uczucia,żal

Polecane posty

Witam ... zglaszam sie z problemem na forum gdyz zupelnie nie potrafie sobie ulozyc w glowie pewnej sytuacji dotyczacej mnie i mojej kobiety. Do rzeczy jestesmy para ja 28 ona 34 poznalismy sie i w szybkim tempie wybuchla masa uczuc i milosci. Kobieta ta jest po 2 rozwodach i mam 2 dzieci z innymi ojcami. ..ogolnie bardzo duzo zlego w zyciu przeszla.. mowi ze jestem jej szczesciem i calym swiatem, ze cale zycie na mnie czekala. ale ostatnio wydarzylo sie cos co nie wiem jak sobie wytlumaczyc. pojechalismy nad morze , ktoregos dnia bardzo sie poklucilismy.. w nerwach kazdy poszedl w inna strone plazy .. po krotkim czasie pisala mi smsmy ze zostawilem ja sama bez pieniedzy i jedzenia jak tak moge. przemyslalem ze nie warto sie klucic kupilem jedzonko i znalazlem ja na plazy . zrobila awanture ze laski nie chce i od slowa do slowa wielka burza. wstala i poszla w dal plazy. za 2 h spotkalismy sie przy kwaterze powiedziala ze kolezanka wyslala jej 50 zl na konto i ze kupila sobie jedzenie itp. ktorego jednak raz po powrocie z nad morze przegladalem bilingi konta i wplata 50zl byla od piotra xxxx , bardzo mnie to zdziwilo i mialem podejrzenia czy to nie oby jej kolega ktory opowiadala mi ze zabiegal kiedys o jej wzgledy ale sprowadzila go podobno nja ziemie ze sa tylko przyjaciolmi. ZAPYTALEM WIEC CZY TEN PRZELEW TO NIE BYL PRZYPADKIEM OD NIEGO , ODPOWIEDZIALA ZE NIE BRON BOZE , TO TEJ KOLEZANKI BRATA KONTO. OK UZNALEM ZE TRZEBA UFAC ZAAKCEPTOWALEM WYPOWIEDZ. MINELO 3 MSCE OD TAMTEJ PORY I KILKA DNI TEMU WYDALO SIE PRZYPADKIEM ZE TEN PRZELEW NIE BYL OD KOLEZANKI LECZ NAPRAWDE OD TEGO PIOTRKA . DOSTALEM FURII , JAK MOZNA BRAC W TAJEMNICY PRZED FACETEM PIENIADZE OD KOLEZKI KTORY JEST NIBY PRZYJACIELEM ALE NIE RAZ DEKLAROWAL CHEC BYCIA Z NIA. JESTEM W SZOKU NIE WIEM JAK SOBIE TO W GLOWIE ULOZYC .. SKLAMALA , PRZEZ 3 MSCE ZA KAZDYM RAZEM JAK ZAPYTALEM MOWILA ZE TO NAPRAWDE KOLEZANKA WPLACILA A TERAZ WYDALO SIE ZE TO TEN PAJAC. NIE MOGE TEGO PRZELKNAC , CZUJE SIE OSZUKANY, ZDRADZONY OSMIESZONY. MOZE SIE MYLE I MAM ZLE PODEJSCIE. ONA MOWI ZE OD RAZU ZROZUMIALA ZE ZLE ZROBILA ALE POTEM STRASZNIE BALA MI SIE POWIEDZIEC PRAWDE BO WIE ZE DOSTAJE FURI ZAZDROSCI O NIA I ZE NIE POWIEDZIALA ZE STRACHU. LUDZIE CO JA MAM MYSLEC?

Gość gość
ja uważam że jesteś frajerem od którego laska ciągnie kasę a ten Piotr to kolejny frajer w kolejce

Gość gość
dokładnie. jeżeli chcesz żyć a nie mieć wcześnie zawal i p********e toksyczne zycie to odbij.