Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mi tak pisze nie wiem co o tym sądzić

Polecane posty

Gość gość

Np ja " cieszę się ,że się zaraz zobaczymy" ,a on już o seksie " raczej poczujemy ", albo rozmawiamy np o wycieszce za miasto to ja mówię ,że jestem za żebysmy pojechali, a on " ja też jestem za, a nawet jutro będę za toba jak bede za toba kleczeć" i ciagle te aluzje do seksu.. traktuje mnie tylko jak obiekt seksualny?

Gość gość
Oczywiście, że jesteś dla Niego tylko do sexu! Co z tym dalej zrobisz, to już wyłącznie kwestia Twojego wyboru. Każdy wybór wiąże się z odpowiedzialnością, więc myśl perspektywicznie, aby potem niepotrzebnie nie cierpieć...

Gość gość
Mam tak samo nic tylko te gadki nawiązujące do seksu. A spróbuj coś powiedzieć że sobie nie życzysz to obrazu tekst typu że dla niego seks się nie liczy i że za dużo sobie wyobrażam... Masakra

Gość gość
będzie klęczał za tobą a nie przed? czyli rimming? :D :D

Gość gość
co za hetero zboczeniec. natychmiast zerwij z nim. nienormalny jakiś. zboczony do dziewczyny się seksualnie przystawiać. ale mamy dzisiaj młodzież. mój Zdzisiek nigdy by tak nie postąpił.

Gość gość
Jasne, ci-py sobie zacementujcie skoro seksu nie chcecie

Gość gość
To mu powiedz że będzie sex jak będzie pierścionek. Naopowiadaj mu bajek co to mu nie zrobisz:-). Potem tak samo z obrączką.Oczywiście nie oznacza to że cię nie kocha lecz tylko wykorzystuje. Faceci tacy są musicie nauczyć się w zamian za to coś osiągnąć. Nawet po ślubie będziesz miała wrażenie że chodzi mu o jedno. Po paru latach małżeństwa to będzie wyglądało tak-Mam ochotę na twoją c....ę a ty na to też mam straszną ale szafka w przedpokoju uszkodzona. napraw i będzie. Ciesz się że ma na ciebie ochotę i wykorzystuj to.

Gość gaajowy
co za brednie powyżej. Najlepsze są wypady za miasto autem z wygodną tylnią kanapą.

Gość gość
Są dobre ale jeżeli chodzi tylko o wypady to dla nas trochę za mało. chcemy jeszcze coś więcej.

Gość gaajowy
trzeba wiedzieć z kim się takie wypady robi.

Gość gość
kocha cię:-)

Gość gość
a dajesz czy odmawiasz?bo ja nieraz mialam takich kolegow w necie co rzucali podobne teksty, troche dla jaj a ja sobie z nich tez robilam zarty, szczegolnie z pewnego 15 lat starszego gostka ktory probuje mnie sciagnac z zagranicy do PL i rzuca np przyjedziesz, Wacek czeka No i poluje na moje troche mlodsze kolezanki ktore by mogly byc jego corkami, kiedy stwierdzil ze za stare ropuchy i woli ich 17 letnia wowczas kuzynke.2 inni w realu byli grzeczni i niesmiali

Gość gość
moze ma takie zberezne poczucie humoru?moja kolezanka (jestem kobieta) potrafila np powiedziec tak sie ciesze ze bedziesz na mojej zmianie, bedziemy sie bzykac i lizac po sutkach.to praca za granica, ale jedna laska byla z rosji i rozumiala duzo, wybuchnela smiechem