Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię ciebie

Chcę miłości.

Polecane posty

Gość gość
Napisałem na @ moze odpiszesz?

Gość gość
Znasz jego żonę ? Powiedz jeszcze, że dobrze i po spotkaniu z jej mężem z nią pijesz herbatę i plotkujesz ? Nigdy tego nie zrozumiem.

Otóż to, facet jest tak zakłamany,że nawet nie wiesz jaki on jest naprawdę ;) Nie wierz w jego bajerę, to tylko slogany, gadkę o miłości, w jego sytuacji, każdy normalny człowiek spokojnie może wyśmiać śmiejąc się prosto w jego zakłamanie czyli oczy ;) Nie przepadam za takimi ściemniaczami, psują tylko opinię porządnym gościom. Uwierz mi, wpadki na zdradach zdarzają się, wcale nie są takie rzadkie, konsekwencje mega nieciekawe ;) Facet nie wie co robi, znam się na takich przypadkach, to zaledwie niedojrzały chłopiec, którego życie przerosło ;)

Gość lubię ciebie
Koke, proszę napisz do mnie na @, powiedz mi co o nim myślisz, znasz się na tym. Ja nie chcę nikogo krzywdzić, a sama sie tak okropnie pogubiłam.

Z chęcią napiszę. Opiszę Ci dokładnie strategię Twojego kolegi, jego zachowanie, jego motywy, jestem facetem, który wie jak życie smakuje, nie chcę abyś potem płakała przez nieodpowiedzialnego gościa.

Gość gość
Zostaw ich obu i żyj pełnią życia.

Gość gość
halo, co tam dalej? Piszecie na @, my chcemy wiedzieć co z tym kochankiem?

Gość gość
Święte słowa! koke zna się na wstawianiu ckliwych gadek o miłości jak mało kto :-D

Gość gość
Też tak myślę hehe.

Gość gość
Ale gdzie go wymiotło? Posłuchalibyśmy, bo gada jak niewiasta, pewnie zniewieściał.

Gość gość
Jest tu: Koke 2014.11.01 olga333 Dziękuję, to niezwykły komplement usłyszeć z ust kobiecych tak znamienite słowa. Doceniłbym pragnienie Twojego serca, czarując pocałunkami Twoje usta. Mam przerobionych lata takich historii, teraz zmieniły się moje priorytety, wiem czego chcę, pragnę miłości, w którą gorąco wierzę. Pamiętaj miłość istnieje, wiem to, widziałem ludzi połączonych tym uczuciem, wystarczy chcieć i nigdy się nie poddawać ku dążeniu w realizacji swoich marzeń. Love istnieje, ma się dobrze, tylko trzeba się o nią postarać, powalczyć, mocno chcieć i ja ją zdobędę, jak zawsze oczko.gif

Gość gość
wow, ale bajkopisarz

Gość gość
skończ już facet jest wolny może robić co mu się podoba, taka prawda. poza tym czytałam tamten temat, cytujesz wypowiedzi wyrwane z kontekstu

Gość gość
Ludzie to jest topik o Koke? Zgłupieliście całkiem?

Gość gość
Co tam u ciebie autorko, podjęłaś jakieś decyzje, czy będziesz trwać w tym zamkniętym kręgu?

Gość gość
Kochani, podjęłam decyzję myślę, że odpowiednią. Tak jak w temacie chcę przecież miłości i będę na nią czekała, nie mam zamiaru zadowalać się "potrawą z przydrożnego baru, kiedy mogę zjeść wykwintny obiad w eleganckiej restauracji, po której nie będzie mi niedobrze". Zrozumiałam to dzięki Wam. Kocham Was.

Gość gość
I to wszystko? Jaką decyzję podjęłaś, dlaczego jesteś taka tajemnicza?