Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam się tak kurtka czy wiocha?

Polecane posty

Gość gość
ładna, ale weź czarną

Gość gość
w c****j drogie to

Gość gość
fajna, tez bym wziela czarna

Gość gość
Ciekawe ile martwych króliczków będziesz nosiła na sobie.

Gość gość
szkoda zwierzaków, moja matka nawet jak kilka tysięcy mogła wydać na futro, to i tak brała czarne, sztuczne za dwa tysiaki - po co zwierząta mają cierpieć?

Gość gość
No i co z tego, że martwych któliczków? Te zwierzete są celowo hodowane, na futro. Jak rozumiem, nie nosisz skórzanych butów, tylko gumowe, bo to z martwych zwierzątek, mięsa też nie jesz? :D

Gość gość
Na buty skóra wykorzystywana jest ze zwierząt hodowanych na mięso, a na futra są zwierzeta hodowane wyłacznie w tym celu, zdzierane ze zwierzaka często na żywca :O A kurteczka tandetna, bez względu na wersje kolorystyczną

Gość gość
Jak ci się podoba ta Biala kurtka to ja nie mam więcej pytań i nie skomentuję :D

Gość gość
A ta druga? Ps. Aha czyli buty skorzane z obdziernych zwierzatek już nosisz ale futro jest bee, co za hipokrytka:)

Gość man on the móón
Wiocha.

Gość gość
nie noszę butów skórzanych, mięso zaś jem z źródła własnego - kurczaki z dużego wybiegu, krowy z ogromnych pastwisk i zadbane świnki od sąsiada. :classic_cool: czy jeszcze jakieś pytania masz? :)

Gość gość
gość dziś A ta druga? Ps. Aha czyli buty skorzane z obdziernych zwierzatek już nosisz ale futro jest bee, co za hipokrytkausmiech.gif ] te buty sarobione z krow i swin idiotko :O i tak laduja na talerzach i hamburgerach, skora tio tylko odpad :O lisow nie jesz, a futro sciagane jest na zywca :O

Gość gość
bo wedłuch tych debilek - jagnie obdarte ze skóry na buty jest już ok, ale króliczek to ojojojojoj. Same noszą skórzane buty a śmią kogoś pouczać. Druga kurtka bardziej mi się podoba:)

Gość gość
aaa czyli świnie i krowy można obdzierać ze skóry :) Mięso z capa też się je hipokrytko? :D

Gość gość
jeszcze kup sobie biale kozaki do kolan, rozowe tipsy i idz do fryzjerki, zeby ci zrobila wlosy na zolty blond a i jasnorozowa szminka i sztuczne przyczepiane rzesy by sie przydaly

Gość gość
gość dziś I co nie jest ci szkoda tych świnek i krówek które wp*****lasz? To one nie mają prawa żyć? Są gorsze od króliczków?

Gość gość
wioska straszna, szczególnie ta biała...sama dobrze to ujęłaś - jak dla Rosjanki :D

Gość gość
gość dziś Debilko króliki też się je i możesz mięso królice kupić w każdym supermarkecie:)

Gość gość
czy ta kurtka jest chińskiej produkcji ?

Gość gość
Tez bym wybrala czarna bardziej klasyczna. I nie wygladalabys jak ruska.

Gość gość
wiocha.

Gość gość
gość dziś jeszcze kup sobie biale kozaki do kolan, rozowe tipsy i idz do fryzjerki, zeby ci zrobila wlosy na zolty blond a i jasnorozowa szminka i sztuczne przyczepiane rzesy by sie przydaly Dokładnie. Mimo, iz niektóre niby na coś stać to i tak nie mogą się ubrać z klasą.

Gość gość
czy ta kurtka jest chińskiej produkcji ? nie włoskiej, hmm mam nadzieje że sprzedawca nie oszukuje

Gość gość
dziś bo to tak jak z walesa jest, moze nawet i prezydentem zostac, ale sloma z butow zawsze wyjdzie :P

Gość gość
Ja akurat nie nosze białych kozaków - myślałam żeby nosić do czarnych spodni i czarnych botków. Nigdy nie nosiłam ipsów, sztucznych rzęs ani doczepianych włosów

Gość gość
Pomijajac wyglad tej kurtki to jest ona strasznie niepraktyczna. Zakladam, ze nosilabys ja codziennie albo prawie codziennie. Jak na ten cel i sroga polska zime ona jest zwyczajnie za krotka. Nie wiem ile masz lat ale teraz jest tyle pieknych plaszczy w modzie, ze naprawde nie ma powodow do wystawiania nerek na wierzch, plus dlugie swetry i tuniki beda nieestetycznie wystawac spod niej.