Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam się tak kurtka czy wiocha?

Polecane posty

Gość gość
ju zazdrosne brzydule przyszły cie opluwać Autorko:) A same nosza chinską rope z h&m buahahahh

Gość gość
stare pieniadze powiedza, ze to wiocha. od lat prawdziwe futro jest faux pas... dla motlochu i plebsu,ktory trochę przyoszczedzil jest to zapewne high life :O

Gość gość
gość dziś Mam 25 lat - wem, że jest niepraktyczna nosiłabym ją raz na jakiś czas. Jestem już trochę zdesperowana bo chciałabym kupić jakąś naprawdę ładną kurtkę bądź płaszczyk na zimę, ale to co jest w sklepach to jakaś masakra. Chyba, ze poleciłabyś mi jakiś sklep to będe wdzięczna.

Gość gość
no tak, dla elyty ze wsi najlepsza jest ropa z h&m przywieziona w chińskich kontenerach:D Ja akurat mieszkam w Paryżu, i tutaj większośc kobiet nosi w zimie albo prochowce (jak jest w miare ciepło) albo futro prawdziwe. Ja polecam Ci Autorko sklep ochnik - tam dużo ładnyc ubrań kurtek zdobyć. Pozdrawiam

Gość gość
no tak, dla elyty ze wsi najlepsza jest ropa z h&m przywieziona w chińskich kontenerach x po c/h/u/j ciagle uzywasz slowa ropa cymbale? kazdy jest w stanie sie nauczyc jednego slowa po hiszpansku, nie ma czym sie chwalic

Gość gość
czarna kurtka piękna - ale bardziej polecam ci jakąś ciepłą do kolan z futrzanym kapturem - możesz kupić taką w zarze albo w magnetic

Gość gość
Chyba chodziło jej bardziej o to, że ubrania w sieciówkach są z ropy naftowej

Gość gość
Ja ubieram się u projektantów i takiego czegoś bym nie założyła. Jest to wiocha.

Gość gość
Po prostu lubie biały kolor:) Mam ciemne do pasa długie włosy, ciemne oczy - i biały mi pasuje:)

Gość gość
Ja ubieram się u projektantów i takiego czegoś bym nie założyła. Jest to wiocha. Tak naprawdę stać cie co najwyżej na używaną stara kurtkę z lumpeksu :D

Gość gość
plaszczyk sliczny, ale weź czarny i będziesz wyglądała jak Królewna:)

Gość gość
Ładna, ale to przede wszystkim Tobie ma się podobać, nie nam.

Gość gość
wiocha i syf.... e ja bym tego nie kupiła, źle wygląda i widać, że szajs, żadnej firmy przyzwoitej, chiński krzak a ty się nabierasz. Kup sobie kurtkę z maxmara za 3000

Gość gość
Hej po cym poznajesz, że to chińskie?

Gość gość
takakijanka dziś Całkowicie się zgadzam, co do kurtek z allegro - wszystkie są chińskie. Dlaczego nie jest umieszczona nazwa producenta? Obecnie jest bardzo dużo polskich firm, które produkują futra, kożuchy - np cristo pelli z zakopanego, albo witchen

Gość gość
gość dziś Ja ubieram się u projektantów i takiego czegoś bym nie założyła. Jest to wiocha. Tak naprawdę stać cie co najwyżej na używaną stara kurtkę z lumpeksu Ooo pijaczka mi zazdrości, pomyliłaś mnie ze swoją kumpelą po fachu.

Gość gość
gość dziś plaszczyk sliczny, ale weź czarny i będziesz wyglądała jak Królewna Buhahaha.

Gość gość
gość dziś No i co z tego że ubierasz sie u projektantów? A co jakimś guru i wyznacznikiem mody jesteś ? Phi

Gość gość
Oj, wiocha... Kojarzy mi się z obwieszonymi złotem Rosjankami/Ukrainkami. Taki mocno wschodni styl. Poza tym nie mogłabym nosić prawdziwego futra. Uważam to za ekstremalne okrucieństwo. Buty skórzane robione są ze skór-odpadów przy wyrobie mięsa, takie zwierzaki zabija się jednym ruchem. Lisy, króliki i inne zwierzęta hodowane tylko na futra najczęściej obdziera się na żywca. Wyobraź sobie te męczarnie. Cóż, ja bym po prostu nie mogła, zresztą futra mnie obrzydzają..

Gość gość
gość dziś Boże co za brednie

Gość gość
No, co za brednie... bo nie pasuje do twojej ideologii, prawda? Łatwiej po prostu o tym nie myśleć. Tak jak napisałam - ja bym nie mogła chodzić w futrze. Każdy ma swoje sumienie i tyle.

Gość gość
takakijanka dziś Ojj dużo tego w Polsce, np Parys Furs jeszcze jesn znany, można poszukac na internecie:)

Gość gość
Bzdura, żadna skóra bez względu na to czy na buty, czy torebke, czy futro - NIE jest produktem ubocznym przemysłu mięsnego.

Gość gość
Śliczne są obie te kurtki i bardzo kobiece. Najchętniej wzięłabym je obie. Jeśli Cię stać, to się nie zastanawiaj, tylko bierz:)

Gość gość
Jeżeli chcesz wybrać 1 z tych kurtek, to kieruj się tym, która bardziej pasuje do Twojej urody. No i jeszcze weź pod uwagę to, że na białej będzie widać brud dlatego będziesz musiała ją częściej prać.

mam osobiście parę rzeczy futrzanych, ale takich w których babcia nie chodzi a są z jej szafy, na tyle stare futra że nie mam wyrzutów sumienia bo nie było mnie na świecie gdy były kupione i są bardzo ciepłe np. czapkę, ale osobiście nie kupiłabym sama nic z futra bo szkoda zwierząt, lisa nie jemy więc męczenie, mordowanie zwierzęcia tylko po to by mieć ładną kurtkę jest dla mnie daremne.

Gość gość
zdecydowanie czarna