Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie pracowałam,dbałam o dom i męża a teraz on chce odejść

Polecane posty

Gość gość

czy mam prawo się ubiegać o alimenty?

Gość gość
dzieci nie mamy.

Gość gość
Wstydu nie masz. Rozumiem, że mogłabyś nie pracować jeśli mielibyście dzieci. Ale jesteś bezdzietna. Co w takim razie robiłaś całymi dniami? Tylko nie mów, że codziennie sprzątałaś mieszkanie/dom i gotowałaś obiad przez 8 godzin :O jesteś zwyczajnie leniwa a teraz chcesz naciągnać męża na kasę. Nie dziwię się, że mąż kopnął Cie w d**e. Pewnie znalazł sobie bardziej zaradną i ciekawą kobiete, która nie siedzi całymi dniami przed tv i na kafe, tłumacząc swoje lenistwo i nieróbstwo "dbaniem o dom i męża" :O

Gość gość
masz prawo! tym bardziej jeśli to, żebyś nie pracowała było waszą wspólną decyzją

Gość gość
Wstydu nie masz. Rozumiem, że mogłabyś nie pracować jeśli mielibyście dzieci. Ale jesteś bezdzietna. Co w takim razie robiłaś całymi dniami? Tylko nie mów, że codziennie sprzątałaś mieszkanie/dom i gotowałaś obiad przez 8 godzin pechowiec.gif jesteś zwyczajnie leniwa a teraz chcesz naciągnać męża na kasę. Nie dziwię się, że mąż kopnął Cie w d**e. Pewnie znalazł sobie bardziej zaradną i ciekawą kobiete, która nie siedzi całymi dniami przed tv i na kafe, tłumacząc swoje lenistwo i nieróbstwo "dbaniem o dom i męża" xxx nie zesraj się z tej zazdrości

Gość gość
dobrze co zrobił, winien jeszcze ciebie z rana lać w łeb jakżeś głupia i chciałaś być nałożnicą mężą, bo leniowi się nie chciało do pracy chodzić

Gość gość
a można wiedzieć czemu nie pracowałaś ? Ja też nie pracowałam długo, jestem dużo młodsza i studiowałam, potem były okresy bezrobocia i staże, wiadomo jak jest z pracą nie oceniajcie od razu !!