Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMMMEK 23LATA

jestem brzydki czy mam szanse na ładną dziewczyne ???

Polecane posty

Gość PRZEMMMEK 23LATA

jestem brzydki czy mam szanse na ładną dziewczyne ???

Gość gość
A brzydka nie może być? Pewnie nie. No to rozumiesz, że brzydkiego ładna też nie chce.

Gość PRZEMMMMEK 23LATA
no tak ale facet nie musi miec urody chyba brzydkiej nie chce bo by mi k***s nie chciał stanac jakbym mial ja ruchac i wstydzilbym sie jej przed rodzina i znajomymi

Gość gość
Jak ci już teraz nie staje , to ty ani do ładnej ani do brzydkiej się nie nadajesz. Brzydki impotent to za dużo .

Gość gość
Brzydki hm , to jest pojęcie względne .Rozmawia dwóch kolesi ;Icek dlaczego ożeniłeś się z taką brzydką kobietą ? , Oj Wacek gdybyś ty miał moje oczy to by ci się podobała . A moja babcia powiadała ; Każda potwora znajdzie swego amatora .

Gość gość
A jesteś chociaż inteligentny? To masz szanse ale jak obu tych rzeczy Bozia poskąpiła to ładne dziewczyny możesz sobie na okładkach pooglądać i masz lipę.

Gość gość
tak, ze spokojem mozesz znalezc ladna dziewczyne;) wystarczy wydobyc z siebie poklady tego co masz najlepsze: rozbrajajace poczucie humoru, dystans do siebie, jakies pasje, w czyms byc dobrym itp. Musisz znalezc cos co zaimponuje dziewczynie. jestem dziewczyna i nieraz zwracalam uwage bardziej nia tych przecietnych czy tam brzydszych bo robili cos ciekawego;) aa i najwazniejsze - pewnosc siebie! nic tak nie imponuje jak pewnosc siebie u mezczyzny ;)