Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubonoga

Mam grube nogi, oto moje wymiary

Polecane posty

Gość grubonoga

Kostka- 27cm Lydka- 41cm nad kolanem- 44cm udo na srodku- 53cm udo u gory- 59cm w posladkach- 100cm Mam 164cm wzrostu, waze 66kg. Jestem zalamana. Gore mam drobniejsza, w talii mam 75cm, i mam male cycki, ale co z tego skoro mam nogi jak kolumny.... Cwicze ale efektow nie ma. Co mam poradzic?

Gość gość
W talii 75 i małe cycki? :D to ja mam 63 w talii i duże

Gość gość
a bierzesz tabletki anty? ja mam podobny problem

Gość gość
pokaż zdjęcie

Gość grubonoga
Jestem nieproporcjonalna. Dol mam masywny, a gore drobniesza. Mam wciecie w talii, nie mam fald na brzuchu i mam male piersi. Pracuje nad soba, bede nadal cwiczyc, moze beda jakies efekty. Moze robie cos zle, nie mam pojecia. Jakie cwiczenia beda dla mnie dobre? Od dziecinstwa bylam grubsza, tzn. taka grubokoscista. Bylam u dietetyczki, badala mnie specjalnym urzadzeniem, wyszlo ze mam duzo masy miesniowej. I poziom tluszczu w organizmie jest idealny. Wiek metaboliczny jest nizszy niz moj rzeczywisty

Gość grubonoga
Jestem nieproporcjonalna. Dol mam masywny, a gore drobniesza. Mam wciecie w talii, nie mam fald na brzuchu i mam male piersi. Pracuje nad soba, bede nadal cwiczyc, moze beda jakies efekty. Moze robie cos zle, nie mam pojecia. Jakie cwiczenia beda dla mnie dobre? Od dziecinstwa bylam grubsza, tzn. taka grubokoscista. Bylam u dietetyczki, badala mnie specjalnym urzadzeniem, wyszlo ze mam duzo masy miesniowej. I poziom tluszczu w organizmie jest idealny. Wiek metaboliczny jest nizszy niz moj rzeczywisty

Gość gość

Gość gość
Ja też jestem nieproporcjonalna i też mam grubsze nogi a szczupłą góre:( Bez sensu. Nienawidze swojego wyglądu.. Najgorsze jest to, że jak zaczynam się odchudzać albo nawet jem mniej i mam stres to wtedy moje cycki z małego B robią się na -A.. a nogi jak grube były tak są.. Mam 53 w najgrubszym miejsu, a nad kolanem 43.. Do tego są krótkie a ja mam tylko 157 wzrostu.. Czuje się jak grube dziecko i tak wyglądam..

Gość gość
ja też mam dość mocne nogi ale za to kształtne i się tym nie przejmuję bo taka moja uroda że nigdy nie będę miała nóg patyczaka

Gość gość
Ja tak samo mam.!

Gość gość121212
Ja mam 37 nad kolanem, 47 na środku uda i 53 na górze. Jak ćwiczyłam, to spadło mi po 3 cm. Najczęściej ćwiczyłam Chodakowską i Mel B na pośladki, bo to na nich mi najbardziej zależało, a spadek z nóg przy tych ćwiczeniach nastąpił sam. Od miesiąca rzuciłam tabletki, spadło mi 2,5 kg i musze się w koncu ruszyć do ćwiczeń, zapewne będą większe efekty

Gość gość
masz typową figurę gruszki, do tego masz masywne łydki jak się będziesz odchudzać to nogi ci schudną na końcu, jak już będziesz anoreksją na górze, wiem bo ja też tak mam dla Ciebie dobre są spódnice o linii A wyrównują proporcje sylwetki, buty dość masywne, nie szpileczki, bo łydka jest mocna

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
Może cie komray pogryzły i zaraziły filariozą

Gość gość
Gruchy są fajne, tylko, że nie mogą mieć grama tłuszczu, no najwyżej kilka gram. Kilogramy nie wchodzą w grę.

Gość gość
ja mam w łydce 42 cm. kostka 27. i te wymiary nie zmieniły sie przez kilkanaście lat. a na zmiane tyłam i chudłam. łydki cały czas bez zmian, czy Wam udało sie zmienic rozmiar łydek?