Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma jeszcze stary ciężki telewizor z pudłem z tyłu ?????

Polecane posty

Gość gość

My taki mamy w domu :( Wszyscy wokół mają te płaskie bo 30 i więcej cali a my mamy ten taki stary jak pudło 21 cali :( Wstyd ? Tak myślę żeby powiedzieć rodzicom żebyśmy się złożyli na nowy ale ja nie wiem czy będziemy umieli go zamontować. Ciężko zamontować ?

Gość gość
Zadna sztuka stojak przykrecic. Ale jak stary dobrze chodzi to poco nowy, dla szpanu bo inni mają? P*****l innych dojedź stary. Skladaj na nowy.

Gość gość
Żaden wstyd! Masz telewizor vintage :-D

Gość gość
Ja mam stary i jest super! Te płaskie to prądożery. Ja sama śpię na wersalce starszej ode mnie bo jest ekstra wygodna. Śmieję się, ze ten dom zmieni się kiedyś w zbiór cennych antyków. Czasem goście dziwnie patrzą się na moje sprzęty ale guzik mnie to obchodzi. Ważne, że dom czysty i zadbany. Przyjmuję ludzi z sercem i to się liczy a nie ma mowy, żebym kupowała coś na pokaz. Jeżeli komuś przeszkadzają moje meble to znaczy, że jest guzik warty. Co innego bałagan w chałupie, to źle świadczy o człowieku.

Gość gość
u nas był, ale nie działał, tu oddaliśmy zużyty sprzęt - http://www.pgrproeko.pl po co elektorośmieci w domu trzymać, jakby działał, fajna sprawa i retro dodatek mógłby być, jesli ktoś ma wystrój odpowiedni.

Gość gość
Mam, chwalę i nie mam zamiaru się go pozbyć.

Gość gość
telewizor pałaski ma nieporównywalni lepszy obraz od pudłowego to tak jakby dwa światy

Gość gość
w polsce wyznacznikiem majetnosci jest dupny telewizor (zenuaa)

Gość gość
własnie te pudłowe są mega prądożerne te nowe ledy są mega ekonomiczne 207 kwh rocznie jesli ogladasz 12 godzin dziennie czyli 100 zł to bardzo mało

Gość gość
ja mam nowy laptop nowy tv i za prąd płace za te dwa razem 25 zł miesiecznie a korzystam 12 godzin dziennie

Gość gość
stary telewizor w końcu padnie, lepiej kupić nowy z lepszym obrazem i dźwiękiem. Sprawdź Allinside.pl, mają tam duży wybór telewizorów, a ceny są bardzo niskie. Sama mam stamtąd telewizor i jestem zadowolona. :)

Gość gość
co za bida o matko aż wstyd