Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma dodała na fejsa zdjęcie z opisem "Z moim mężczyzną"

Polecane posty

a tak na marginesie - pomyślałam sobie - jak to dobrze ,ze ja nie mam fb . Też pewnie po zamieszczałabym jakieś zdjęcia , pododawała jakieś podpisy a ktoś po przeczytaniu popadał by w takie schizy :D

Gość gość
kolejna afera o głupotę

Gość gość
Autorko, brakuje ci wyczucia. Doradzałabym czytanie książek różnorodnych autorów, żeby oswoić się z plastyką języka. Wtedy nie będziesz miała dylematów charakterystycznych dla ludzi nieobytych i nieoczytanych.

Gość gość
Ja tam nie widze nic niestosownego. Tak się mówi o dziecku kiedy rozpiera duma że rośnie,rozwija się, coraz więcej potrafi itd. Dlatego też dumne matki nazywają swoje pociechy kobietkami bądź mężczyznami. Ja swoją jaszczurkę nazywam moim mężczyzną, i co też się ma ktoś pochlastać tylko dlatego że jestem dumna z mojej gadziny że tak mi ładnie rośnie? :) Ludzie nie świrujcie

Gość gość
Matki Polki - idiotki bronią takiej samej idiotki bo nie chcą się przyznać, że same też są idiotkami, którym dziecko przesłoniło cały świat, a mąż poszedł w odstawkę. Zdjęcia dzieci z buziami ufefranymi kaszkami czy innym dziadostwem też umieszczacie na fejsie bo to jest taaakie zabawne? Zdjęcia kup w nocnikach też?

nie to jest ładne co jest ładne ale co się komu podoba :D jednemu podoba się kwitnąca wiśnia a innemu kupa w nocniku - cóż tym dziwnego ?:) ty też możesz się komuś nie podobać i czy w związku z tym powinnaś coś z tym zrobić ?:)

i czemu ty helo tak isę tymi cudzymi mężami przejmujesz ? spraw sobie swojego i nim się zamij :)

Gość gość
Miałabyś prawdziwy problem gdyby dodała zdjęcie z Twoim facetem i takim samym opisem :D

Gość gość
Poddając problem pod dyskusję pokazuję co mi się NIE podoba, przez co jestem brany za zeschizowanego kastrata, który z byle czego robi aferę. Problem taki sam jak każdy inny na tym forum.

przeciwnie - jest to problem jedyny w swoim rodzaju podobnie jak ty helo jesteś jedyna w swoim rodzaju . Rozpoznawalna nawet jako gość mężczyzna :)

Gość gość
Uwierzyłaś, że jestem Helą, że już nawet sama Hela nie przekona cię, że to nie ona pisze w tym temacie. Albo prowokujesz, tylko nie wiem do czego. Choćbym sto razy zaprzeczył, to i tak nie uwierzysz, że nią nie jestem. Sprawdź IP - przecież jesteś modką i masz wgląd w takie dane :P

Gość gość
Mezczyzni nie lepsi-didaja na fejsa zdjecia corek i pisza "moja pierwsza milosc", a potem zdjecie zony z podpisem, ze to druga milosc. Na co wam baba?Tylko do rodzenia tych waszych ksiezniczek, a potem won do garow???

Gość gość
Dziwnych masz znajomych facetów, bo jak żyję nie widziałem takich opisów pod zdjęciami u moich znajomych. Mężczyźni rzadko kiedy w ogóle dodają zdjęcia z dziećmi. Za to dzieciate kobiety robią to prawie codziennie.

Gość gość
No wlasne znam mase facetow ktorzy zesrali by sie za tymi swiimi ksiezniczkami. A zona na boczny tor-ewentualnie do sexu.

Gość gość
Przecież to kolejny temat tej debilki Heloizy. Ta tępa dzida całe dnie tu siedzi i tworzy durne tematy, co kolejny temat to głupszy...

Gość gość
óp

Gość gość
nie zesraj się zdurniała autorko :O nie rozumiesz że to żart? wyjmij ten kij z doopy, sztywniaro współczuję ci zerowego dystansu, musisz wieść smutne życie

Gość gość
nie jestem autorką lecz autorem, a w doopie mam jedynie stoletz, którym się chętnie zesram - na twój parchaty ryj