Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laiiilllaaa

jestem seksualną niewolnicą mojego Pana

Polecane posty

Ale ty jesteś dzieciuch. Myślisz ze to polega na PRAWDZIWYM GWAŁCIE??? pechowiec.gif Myślisz ze jakakolwiek kobieta chciałaby na prawde być zgwałcona??? To ewentualnie gwałt kontrolowany za zgodą obu stron. Zabawa. Gra. x to chyba nie do mnie, nigdzie nie napisałam "to polega na prawdziwym gwałcie", więc pewnie nie do mnie, ale dopowiem, że prawdziwych bdsmowców gra i zgoda już tak nie jara, chcą czegoś więcej i to więcej, gwałcenie barier jest najfajniejsze;)

Gość Janoooooosiiiik
Antonio gorąco ci kibicuje! Potraktuj go jak swoją prywatną męską dziwke na tej bieszczadzkiej polanie. Niech nam Wilczur wyje do księżyca aż wszystkie bieszczadzkie sowy odlecą hen w dal :classic_cool: Jak chcesz moge go przytrzymac jakby się wyrywał... Lub nadstawic anusek od strony jego pyszczka. Taki byłby fajny meski wypad w bieszczady :classic_cool:

Gość gość
Broken po twojej wypowiedzi juz jestem pewna ze nie masz pojecia o bdsm. Siedze w tym od wielu lat, mam masę znajomych z tych kręgów i NIE MASZ O TYM POJĘCIA.

Broken po twojej wypowiedzi juz jestem pewna ze nie masz pojecia o bdsm. Siedze w tym od wielu lat, mam masę znajomych z tych kręgów i NIE MASZ O TYM POJĘCIA. x a ja siedzę dwa razy więcej lat i masz dwa razy mniej pojęcie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! popłakałaś się?

Gość gość
"Kobiety lubią być w łóżku dziw/kami a faceci lubią je posiadać i traktować w łóżku jak dziw/ki. Odwieczne prawa natury." x Haha jasne, mów za siebie idiotko. Obyczaje się zmieniały i jakoś dziwnym trafem w każdej epoce większość kobiet "lubiła" akurat coś innego. Tak jak broken ogólnie nie trawię tak tu ma rację - działanie na podświadomość, wmawianie bzdur, że kazda kobieta wyzwolona lubi być suką itd. Faceci owszem, zawsze byli bardziej dominujący, ale no własnie- jedynie dominujący, a bycie "suką", już nie mówiąc o sado-maso to jakaś durna moda od kilku lat, dwie różne kwestie.

Jeśli lubicie eksperymentować w łóżku przydadzą wam się gadżety erotyczne. Takie najwyższej jakości, sprawdzonych producentów znajdziecie u nas: http://erotoys.pl/?utm_source=fora&utm_medium=Advisor&utm_term=AdvisorOnline&utm_content=Advisor&utm_campaign=advisoronline Oferujemy naszym klientom bogaty wybór asortymentu od lubrykantów przez dilda, wibratory po bieliznę erotyczną. Naszym klientom zapewniamy dyskrecję i anonimowość. Zapraszamy :)

Gość gość
szukam bardzo uległej , na stałe , mam 40 lat , dominujący, szczupły, chce sie tez nią zaopiekowac, zalezy mi na wylacznosci, silnym zaangazowaniu w oddanie, zatracenie, zniewolenie w sypialni, posiadanie pełne kobiety delikatnej uleglej - masterforyou2@wp.pl

Gość gość
szukam uległej 38 lat bielsko-biała demon251@o2.pl