Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu biedni faceci chcą mieć kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

Przecież zarabiając minimalną krajową nie będzie was stać na to, żeby cokolwiek tej kobiecie zagwarantować. Już nie wspominając o potencjalnym potomstwu. Jak wy sobie to wyobrażacie ?

Gość gość
jakoś 80% ludzi w tym kraju daje radę, nie każdy jest pazerny i nie każdy marzy o iphonie :)

Gość gość
pociupciac za darmo chca, ta potrzeba jest silniejsza od rozsadku;)

Gość gość
bo chcą tak samo rooochać bo swędzi ich w gaciach.... a o tym co mozna zapewnić swojej kobiecie już nie myślą. biedaki to straszni egoiści.

Gość gość
kazdy chce

Gość gość
bo są egoistami. Nie myślą o tym, że nie stać ich ani na kobiete ani na dzieci tylko chcą zaspokoić pożądanie w gaciach...

Gość gość
Głupie pytanie :-) z tego samego powodu co biedne kobiety chcą mieć mężczyznę. A czego taka kobieta by oczekiwała od mężczyzny?! Najlepiej, by od razu był młody, super bogaty, miał pałac, z 5 luksusowych samochodów i forse dla wiecznie niezadowolonej, rozkapryszonej, małolaty :-D W życiu wszystkiego można się razem dorobić, wystarczy chcieć

Gość gość
ale biedna kobieta nie zrobi dzieciaka facetowi, tylko co najwyżej on jej. Wiec nie rozumiem po co biedni faceci pchają się do seksu jak ich nie stać na to zeby miec dziecko. Rooochac to sie chce ale odpowiedzialnosc zero. Zreszta to facet jest nazywany "glowa rodziny" i to on w pierwszej kolejnosci powinien zapewnic rodzinie byt.

Gość gość
tylko pytanie za co można pokochać nieudacznika...

Gość gość
Głowa rodziny? Przecież chciałyście równouprawnienia hipokrytki !!! Ja dużo nie zarabiam, mam żonę, prześliczną córeczkę i dajemy radę, tylko że ja na żonę wziąłem sobie kobietę, a nie pustaka :P