Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska pani

Jak to jest z facetami? pytanie do panów

Polecane posty

Gość ciekawska pani

Jak to jest, że faceci mówią, ze chcą porządną dziewczynę, najlepiej dziewicę itd., a oglądają się za dziewczynami ubranymi skąpo. Jak jakaś wstawi jakie "erotyczne" zdjęcie na fb to piszą jej pełno komplementów. Czy to nie jest hipokryzja aby chcieć porządną, a adorować łatwe?

Gość gość
Ubiór nie świadczy o tym czy jesteś porzadna czy nie. Można być porządna i skapo ubrana

Gość prawictwo pospolite 125
a dziewica nie może się skąpo ubierać ?

Gość gość
Ja nie chcę porządnej, przynajmniej nie w tym rozmieniu. Chcę uczciwej, kochającej, z popędem, szczerej i lekko pikantnej. Obydwoje będziemy mieli wady i chce, byśmy mogli swoje zaakceptować. Jest stopień dziewictwa mało mi będzie przeszkadzać. Chyba musiałbym mieć pewność, że pół osiedla ją brało żeby naprawdę mieć z tym problem.

Gość gość
Adorujecie puszczalskie i łatwe, a potem się dziwicie, ze dziewczyny są w dzisiejszych czasach takie wulgarne. Nie rozumiem tego. Czy któryś z panów wytłumaczy mi to?

sugerujesz ze ona nie jest dziewicą , bo się skąpo ubiera ? https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI nie wiedziałem .. Mysłałem , ze dziewice też chodza w skąpych ubraniach i nie da sie rozpoznać czy kobieta ma błone po ubraniu

Gość gość
Ubiór nie świadczy? Nie wierze, ze dziewczyna która wstawia półnagie zdjęcia na fb jest porządna.

Gość ciekawska pani
nigdzie nie napisałam, ze dziewica nie może się skąpo ubierać. Bardziej chodziło mi o to, ze porządna dziewczyna z klasą nie będzie wyglądała jak szmata z pod latarni

jakbym był kobietą , to sam bym sie skąpo ubierał. Nie po to by iśc z kimś do łózka , tylko po to ze piękno i seksapil nalezy podkreślać.. A takie stroje sprawiają , ze kobieta staje sie widoczna na ulicy https://www.youtube.com/watch?v=5JJFBtHcBnM

Gość ciekawska pani
Dziewczyny na tych filmach nie wyglądają wulgarnie.

Magda gessler czy Jolanta pienkowska nie są widoczne , nikt nie chciałby takich kobiet na dziewczynę zero seksapilu mają te panie

Gość ciekawska pani
czyli mam rozumieć, ze najlepiej będzie jak będę nosiła dekolt do pępka? Czyli takie zwyczajnie ubrane dziewczyny nie interesują facetów?

na tych 2 ostatnich linkach jest ta sama dziewczyna .. Sam bym sie tak ubierał gdybym był kobietą .. PRzeciez ona jest super , a nie jak jakies aseksualne zagrzybiałe , zmurszałe , zardzewiałe polskie gwiazdy telewizji śniadaniowej..

na tych 2 ostatnich linkach jest ta sama dziewczyna .. Sam bym sie tak ubierał jak ona gdybym był kobietą .. Ps. nie lubie kobiet w mini spódniczkach i w szpilkach...

Gość gość
Sprawa jest prosta, ladne kuszą wiec się je zdobywa a z brzydką się zeni i trzyma ją w domu z nadzieją ze będzie wierna bo mało atrakcyjna :)

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 dziewczyny które pokazałeś są ładne i normalnie dziewczęco ubrane. Mi chodzi o wulgarne laski, czy na takie faceci lecą?

to ostatnie zdjęcie , ktore przesłał gośc wcale nie jest wulgarne , tylko tandetne .. Ta kobieta nie wie jak sie ubierać .. Wygląda jak wiejska remiza. Wedlug mnie nie ma tu nic wulgarnego , jedynie widoczny brak gustu

Gość gość
to jak według Ciebie wygląda dziewczyna ubrana wulgarnie?

Gość gość
nie adoruję kobiet skąpo ubranych może robiłem to nastolatkiem. Oglądnięcie się za wyzywająco ubraną kobietą to jedno a umówienie się z nią to drugie. Facet lubi na taką popatrzeć ale niekoniecznie się z nią umówić

Gość ciekawska pani
Czy mam rozumieć, ze naprawdę trzeba przegiąć z swoim strojem, aby być w oczach mężczyzny wulgarną i tandetną?

laska wstawiająca nagie czy półnagie fotki na fb jest chora psychicznie. natomiast nie powiem, że jako dziewica nie nosiłam króciutkich spodenek czy dużych dekoldów. to, że teraz też mogę się tak ubrać nie świadczy o niczym, jestem wierna swojemu facetowi nawet jeśli wbiję się w coś seksownego, więc nie rozumiem co ma piernik do wiatraka, są kobiety u których to się pokrywa z tym, że są szmatami, ale my kobiety lubimy generalizować...

1.wulgarnie - mini , szpilki, różowe , czerwone wdzianka 2. normalnie atrakcyjnie -szorty , sukienki - ten ubior mi sie podoba: https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI a to co jest w teledysku 4 osiemnastki mnie irytuje .

Gość ciekawska pani
gość dziś ale jak się oglądacie za takimi to dziewczyną się wydaje, ze jak się będą tak ubierać to będziecie się chcieli z nimi umówić

nie lubie ubrań dody , bo są tandetne i wulgarne Natomiast styl dziewczyn , ktore wkliłem w tym temacie mi sie podoba

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 a co myślisz mój panie o kobietach wstawiających półnagie zdjęcia na fb?

pólnagie ? topless ? Raczej facebook nie jest własciwym miejscem do takich fot

Gość ciekawska pani
a jak wstawiają gdzieś indziej to ok? pozwoliłbyś na to swojej dziewczynie?