Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska pani

Jak to jest z facetami? pytanie do panów

Polecane posty

Gość ciekawska pani
powiedzmy, ze ma np majtki

Gość prawictwo pospolite 125
a jak wstawiają gdzieś indziej to ok? pozwoliłbyś na to swojej dziewczynie? czy ja wiem czy ok ? Nie mam zdania .. Przede wszystkich wolałbym , ze takie zdjęcia wysyłała mi na skrzynkę , a nie na jakieś strony , by zaistniec w sieci czy pochwalić sie swoim ciałem .. Ale nawet gdyby wstawiła gdzieś swoje foty , to pewnie bym się nie obraził .

Gość ciekawska pani
Nie byłbyś zazdrosny, ze cycki twojej laski moze zobaczyć każdy? Moim zdaniem dziwne podejście.

Gość gość
Prawictwo pospolite ile ty masz lat? Normalnie co rusz natykam sie na wrzucone przez ciebie linki z babami. Masz jakis problem? Musisz chyba porzadnie podymac zeby cisnienie ci spadlo. Non top na kafeterii i caly czas o d****h luuudzie. Zero innych tematow. Jestes idealnym kandydatem na ukrytego g****iciela

to, ze mogą zobaczyć , nie znaczy , ze mogą dotknąć .. Piersi rihanny czy jessici alby czy posladki Mirandy kerr też widnieją w internecie , ale nie dla psa kiełbasa i tak internauci mogą co najwyzej popatrzeć bez kontaktu fizycznego. http://slamxhype.com/wp-content/uploads/2014/04/SXW_4.4.14.jpg

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 tylko, ze te gwiazdy dostają kupę kasy za to, ze pokazują dupę publicznie i jak mają facetów materialistów to pewnie im to nie przeszkadza, a ja tu mówię o normalnych ludziach.

Ja nie jestem zazdrosny ,wiem ze zdrowa atrakcyjna kobieta powinna sie rozbierać , ale też rozumiem zagrożenia z rozbierania się ... Zwlaszcza w katolickim moherowym kraju .. Więc czasem dziewczyna moze miec klopoty i dlatego z tego powodu uwazam , ze wrzucanie fotek nagich w interenecie nie jest do konca wlasciwym pomysłem .. A czy byłbym zazdrosny ? Nie , dlaczego ? W interencie jest kilka milionów gołych bab wiec jedna wiecej nic nie zmieni ..

Gość gość
prawictwo pospolite 125 jaka kobieta chciałaby być z facetem który nie jest o nią ani odrobinę zazdrosny. Po za tym jakby umieszczała w sieci nagie foty to pewnie pełno napaleńców by do niej pisało. Nie bałbyś się, ze zostawi Cię dla któregoś z nich? Zmieniło by to tyle, ze ta naga laska to twoja dziewczyna a nie jakaś tam obca dziewczyna.

zazdrosny bym nie był na pewno , byłbym dumny ze mam atrakcyjna dziewczyne . bo tylko pasztety nie maja swoich nagich fot jak Magda gessler czy inne panie rdzawe i pasztetowe z telewizji sniadaniowej Ale miałbym tez watpliwosci , bo umieszczanie takich fot niesie czasem konsekwncje . Jakie ? Zlośliwe Kolezanki mogą powiadomić księdza i ona może miec problemy . I wlasnie przez ewentualne pozniejsze problemy jestem przeciwny umieszczaniu tego typu zdjec w internecie , bo ludzie bywają złosliwi w Polsce.

Nie bałbyś się, ze zostawi Cię dla któregoś z nich? nie bałbym się , bo jesli dziewczyna mnie nie kocha , to szkoda mojego czasu dla niej i to dobrze gdyby odeszła szybciej niz pozniej .. A gdy kocha , to nie w głowie jej inni faceci ..

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 chyba ta rozmowa nie ma sensu, bo jesteś bardzo dziwnym człowiekiem z niezrozumiałym dla mnie podejściem.

Gość gość
prawictwo pospolite 125 skoro nie w głowie jej inni faceci to po co umieszcza nagie zdjęcia w necie? no chyba właśnie po to aby podobać się innym facetom

ja wychodze z zalozenia , ze jak kocha to ok nie daje swojej skrzynki czy numeru gg innym facetom .. jak nie kocha i koresponduje z innymi kolesiami , to nie jest mnie godna i niech spierdziela i nie marnuje mojego czasu.. znam swoja wartośc.. chcesz byc ze mna , to mnie nie zdradzaj nie chcesz to tez ok , nie przeszkadza mi to , znajde sobie inną kobiete , ktora wie czym jest milosc.

Gość ciekawska pani
właśnie skoro dziewczyna wstawia nagie foty to po to aby się podobać innym więc jak możesz mówić, ze skoro cię kocha to inni ją nie interesują

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 trochę się motasz w tym co piszesz z jednej strony może pokazywać d**e innym facetom z drugiej zaś nie. Nie rozumiem

Sam kiedys wkleiłem na kafe zdjęcie swoich posladków , I co ? Zdradziłem kogoś ?

Gość gość
prawictwo pospolite 125 to nie jest odpowiedź na pytanie.

nie , ja tylko zwracałem uwagę , ze nie przeszkadzałoby mi gdyby wysłałą tylko raz swoją fotę .. Problem byłby gdyby codziennie aktualizowała zdjęcia i miala ich cały album ..Tylko po to by zdobyc kolejne lajki

Gość ciekawska pani
prawictwo pospolite 125 a kiedyś jakaś Twoja dziewczyna wstawiła nagie zdjęcie do neta?

JA nie jestem zazdrosnym czlowiekiem .. Co do nagich fot , to juz sie wypowiedziałem . Jestem przeciwny , ale nie miałbym nic przeciwko sesji czy by moja dziewczyna znalazłaby sie w magazynie typu playboy oczywiscie to byłaby tylko jej decyzja , daje wolna ręke .. Gdybym ja mial decydować to byłbym przeciwny Jednak , nie będe za nia podejmowal decyzji czy ma isc do playboya , bo nie jest to jakies wielkie wykroczenie jak zdrada moim zdaniem .... Ja mam prawo skoczyc z bungee jesli mam ochotę , ona ma prawo isc do playboya jesli czuje , ze tego chce .. Daje jej wolną ręke .. Chćę zeby była szczęsliwa .. Są kobiety dla których sesja w playboyu jest zaszczytem jak dla faceta przejechanie sie sportowym samochodem ferrari na torze .. JA nie znam psychika kobiet i nie planuje nikogo ograniczać.