Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie jedna laska uswiadomila mi gdzie moje miejsce w szeregu ...

Polecane posty

Gość gość
czyli jaka? tamta laska nie była jakoś szczególnie piękna, więc wynika z tego, że muszę być jakimś quasimodo, też chcę być sam, bo jej nie uwierzę, a będąc z kimś nie będę mógł się zabić kiedy będę chciał, bo będę miał zobowiązania i nie mógłbym zostawić kogoś kogo bym kochał i kto by kochał mnie

Gość gość
to czyli jak wyglądała tamta laska, rzuć opis. Musimy ustalić czy nie konfabulujesz

Gość gość
normalna blondynka z dlugimi wlosami, nie wrzuce jej zdjecia

Gość gość
nie, zdjęcia nie wrzucaj. To za mało, podaj wzrost i wagę, tzn mniej więcej typ figury, rozmiar biustonosza. Co sprawia że nie jest taka ładna, jakie są jej wady?

Gość gość
czyli pewnie była z******ta, blondynka z długimi włosami, no no, musiała być brzydka

Gość gość
ciało normalne, szczupłe, twarz też normalna, można by się doczepić paru szczegółów ale to już zależy kto ocenia, koniec tematu, i tak się zabiję bo życie mi się znudziło, wszystkie cele jakie miałem to zrealizowałem a nowych nie chce mi się szukać bo i tak nie warto ich realizować jak i tak śmierć je unicestwi

Gość gość
po co ty ciągle piszesz ze się zabijesz, myslisz ze obcych ludzi interesuje użalanie się jakiejś ofiary losu która rozpacza bo dziewczyna go nie chciała? Próbujesz na siebie zwrócic na siebie uwagę osób, których totalnie nie obchodzisz, pisząc jak 15 letnie dziecko emo o samobojstwie, napisz jeszcze że siedzisz w kącie i się tniesz Ty nie chcesz brzydkich kobiet, ładne kobiety nie chcą ciebie - jeśli dla ciebie to powód do samobojstwa to rzeczywiscie zużywasz tylko powietrze

Gość gość
Z tego co napisaleś to wcale nie twoja liga, ja pasuję do opisu i nie umówiłabym się z tobą. Ta kobieta trafiła w sedno, do mnie też podbijali i tacy jak ty i sporo przystojniejsi (przystojniacy, rasowi) Zgadnij kogo wybrałam?

Gość gość
Jeszcze tylko dodam że nikomu nie zarzuciłam takim tekstem jak ona tobie, ale nie zmienia to faktu, że miała rację. No chyba, że to jest butterface, szczupła blondynka, ładna figura i fajne długie włosy + szpetna twarz to zwracam honor. Ale pewnie byś do takiej nie podszedł

Gość gość
Buhahahah autorze masz 32 lata i takie dylematy? wiesz ile kobiet mi mówiło podobne bzdury? jedna nawet stwierdziła że jestem wstrętny obleśny i na mój widok tylko śmiać jej się chce i wstydzi się ze mną rozmawiać ... i teraz uważaj jakiś czas temu sama mnie na dyskotekę wyrwała panna która dla wielu by była boginią... szczupła, bardzo ładna twarz, obecnie spotykam się również z bardzo ładną kobietą więc tak naprawdę tu nie chodzi o urodę.

Gość gość
ok, moge zwiazac sie z kims o podobnej urodzie do mnie ale musi byc szczupla tak samo jak ja, musi byc ogarnieta tak samo jak ja, musi potrafic zrobic cos przy aucie, czy w domu z dziedziny remontow tak samo jak ja potrafie, najwazniejsze musi byc tak samo inteligentna jak ja bo nie mam zamiaru rozmawiac z kolkiem i po 5 minutach nudy isc czytac ksiazki albo sluchac muzyki

Gość gość
rozejrzyj się wśród kolegów a może taką znajdziesz :O

Gość gość
nie poddawaj sie przede wszystkim-poczytaj o PUA, to zawsze coś Ci tam da, trenuj umiejet. społecz. wychodz do ludzi, popracuj na wygladem i walcz :)

Gość gość
chłopie olej randki sponsoruj atrakcyjna studentkę albo nastolatkę

Gość gość
Chłopie rozejrzyj się za inteligntnijszą kobietą

Przestań sie przejmować, są suki bez serca i na taką właśnie trafiłeś, ale sorry. Jesli startujesz do dziewzcyny która jest wymalowana, ma markową torebkę i buty za 500zł to sie nie dziw że jest wybredna. Poszukaj sobie dziewczyny normalnej, która nie jest zadufana w sobie, która ma podobne zainteresowania do twoich.. może w pracy, w szkole, na uczelni..

Gość gość
wygląda na to, że kobiety szczere to zimne suki a te, które kłamią prosto w oczy to te uczuciowe a już te "wartościowe buty i torebka" to powód, by zawiść i zazdrość butami takim "uczuciowym" z butów wyłaziły

Gość gość
Przestań sie przejmować, są suki bez serca i na taką właśnie trafiłeś, ale sorry. Jesli startujesz do dziewzcyny która jest wymalowana, ma markową torebkę i buty za 500zł to sie nie dziw że jest wybredna. Poszukaj sobie dziewczyny normalnej, która nie jest zadufana w sobie, która ma podobne zainteresowania do twoich.. może w pracy, w szkole, na uczelni.. - Aleś pojechała, co to niby ma być... Ktoś jak ma kasę na ciuchy jest pusty- no fajnie, oceniasz ludzi po okładce..

Gość gość
Petereczek to ty?

Gość gość
jeśli ktoś wydaje mnóstwo kasy na ciuchy jest próżny, tak właśnie jest

Gość gość
a skąd ty wiesz, ile wydaje na ciuchy ta, o której autor pisze? poczucie własnej wartości wg ciebie to to samo, co kto ma na sobie?

Gość gość
"gość dziś Przestań sie przejmować, są suki bez serca i na taką właśnie trafiłeś, ale sorry. Jesli startujesz do dziewzcyny która jest wymalowana, ma markową torebkę i buty za 500zł to sie nie dziw że jest wybredna. Poszukaj sobie dziewczyny normalnej, która nie jest zadufana w sobie, która ma podobne zainteresowania do twoich.. może w pracy, w szkole, na uczelni.. - Aleś pojechała, co to niby ma być... Ktoś jak ma kasę na ciuchy jest pusty- no fajnie, oceniasz ludzi po okładce.. " No dokładnie znam kobiety (niektóre moje koleżanki) które się ubierają ładnie i są bardzo ładne, w życiu bym nie powiedział że są puste i na pewno by z takim tekstem jak ta z tematu nie wypaliły...

Gość biedny ale warościowy
Tylko szmaciarze są wartościowi a właściwie szmaciarki, reszta to pustostan. Ja wam to mówię biedny ale warościowy.