Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie jedna laska uswiadomila mi gdzie moje miejsce w szeregu ...

Polecane posty

Gość gość

powiedziala mi zebym nie probowal podrywac kobiet o podobnej urodzie do niej bo one znaja swoja wartosc i moga miec sporo przystojniejszych czas chyba sie zabic bo samotne zycie nie ma sensu, juz dawno temu moglem to zrobic to zawsze pojawia sie ktos kto mowi, ze znajdzie sie jakas ktora mnie pokcha a to gowno prawda

Gość gość
znajdzie się, w końcu się znajdzie...

Gość gość
haha, noo na pewno, z naiwnym idz pogadaj, ja juz swoja szanse by sie zabic przegapilem ale nastepnej juz nie przegapie, jeszcze tylko poltora roku, wiek jezusowy bedzie fajnie wygladalo na nagrobku

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Naprawdę uważasz, że warto kończyć z życiem bo jakaś laska dała ci kosza ? I pytanie, jaką masz gwarancję, że po tamtej stronie będzie lepiej ? Niektórzy doszukują się w samobojstwie ucieczki od problemow a nie pomysla przez chwile, ze, tam po drugiej stronie, moze byc ich wiecej...

Gość FMF
"znajdzie się, w końcu się znajdzie..." x Sranie w banię.

Gość gość
czas chyba sie zabic bo samotne zycie nie ma sensu, xxxxxxxxxxxx a dla ciebie jedynym sensem w zyciu jest bycie w zwiazku ? przecież w zyciu mozna robic 1000 innych rzeczy ktore przynosza czlowiekowi radosc a nie sa zwiazane z miloscia. ile ja znam ludzi samotnych i nieszczesliwych w zwiazkach....

Gość gość
nie chodzi o jedna, bo wszystkie tak robily tylko ta odwazyla sie powiedziec to prosto w oczy, nie chodzi o pieknosc bo wszystkie tak samo mysla, zycie samemu jest bez sensu 32 lata mam

Gość gość
a ona nie wygladala super pieknie, byla normalna z wygladu moze nawet jakbym zaczal wybrzydzac to bym jej nie chcial

Gość gość
no to co za problem,napisz do Uli z tego programu "rolnik szuka zony" na pewno bedziesz mial szanse, plakala na wizji , ze na starosc nie chce byc sama i wystarczy jej facet ktory ja bedzie szanowal :P:P JEST JESZCZE MULTUM CHĘTNYCH ktore odpadly wczesniej;)

Gość gość
Pewnie, słuchaj p********ia zdrowo walniętej szmaty to daleko zajdziesz :-D Znajdziesz jeszcze swoją złotą dziewczynę, ta była podróbą z tombaku :-) a tak wysokie miała mniemanie o sobie... Nie daj się zdołować ;-)

Gość gość
autor, płacze, że żadna go nie chce w czasie gdy pewnie sam oczekuje kopii Iriny Shayk, i wybrzydza wszystkimi innymi laskami. Jakoś znam tysiące samotnych lasek, które marzą o tym by jakikolwiek facet zwrócił na nie uwage ale autor z pewnością sam uważa się za zbyt dobrego by związać się z brzydką laską... Ironia losu...Autor uważa się za zbyt dobrego dla brzydul, a sam jest zbyt kiepski dla tych pięknych ;)

Gość gość
irina shayk jest brzydka

Gość gość
ale wy jestescie powaleni,czas wyjsc z iluzji durne prawiczki

Gość gość
taki brzydki jestes

Gość gość
nie kazdy jest szczesliwy w zwiazku

Gość gość
Ta tak na pewno znajdzie:D w co ty wierzysz idioto... co on ma do zaoferowania? Jakbys byl madry, to bys wiedzial ze nawet jezeli ktoras powiedzmy z wyzszej polki się nim zainteresuje, to nie będzie to relacja oparta na szczerosci. Zyjecie w iluzji ze wam sie nalezy i w koncu spotkacie lepsza od was(zamiast brac to co jest-przeciez sami soba nie prezentujecie nic) i ona was jeszcze zechce. Czekacie iles lat i albo sie pojawia albo mnie-jesli tak to sie z was nasmiewa w duchu, w koncu rzuca albo zdradza i wielki zal do swiata, faceci,zmadrzejcie w koncu i pozbadzcie sie ego :D bo macie nieslusznie nadymane do granic mozliwosci:D

Gość gość
a nie możesz sobie znaleźć jakiegoś innego zajęcia? naprawdę myślisz że znalezienie sobie laski to taka super recepta na szczęście? ja tam wolę swoje życie niż życie wielu z tych którzy naprawdę muszą robić wiele rzeczy wbrew sobie żeby tylko laska nie puściła ich w przysłowiową trąbę. niektórzy to muszą wręcz skakać jak małpy na drucie.

Gość gość
tak trudno kogos znalezc?

Gość gość
niektórym trudno ale przecież to nie koniec świata.

Gość pomaranczlala
"powiedziala mi zebym nie probowal podrywac kobiet o podobnej urodzie do niej bo one znaja swoja wartosc i moga miec sporo przystojniejszych czas chyba sie zabic bo samotne zycie nie ma sensu," No tak... Albo z modelką albo samotnie. Nie ma nic pośrodku. To idź się zabij. :)

Gość gość
a brzydkich nie chcesz?

Gość Daniel 24
To jest jednak prawdą że kto dziewczynę to dziewczynę i jaką dziewczynę i czy włogóle cię stać na jaką kolwiek dziewczynę

Gość Sztefannnnnn
"To jest jednak prawdą że kto dziewczynę to dziewczynę i jaką dziewczynę i czy włogóle cię stać na jaką kolwiek dziewczynę" xxx Czy ktoś mi do ku:rwy nędzy powie o co autor tego zadania miał na myśli.

Moim zdaniem laska to dobra rzecz, zawsze jest z kimś wyjść na basen, na pizze, piwo czy na grzyby, hujowo tak ciągle samemu, człowiek wyląda jak c***a, samotność jest z******ta, nie ma nic lepszego, ale wyjścia w takie miejsca to lepsze chyba są z dziewczyną, no i czasami nawet podobno "dobrze"zrobi. Fakt że dziewczyna kosztuje, ale na coś kasa trza wydować.

Gość gość
A z punktu kobiety: bardzo się ciesz i wiwatuj, że ta kobieta, a raczej baba, dała Ci kosza. Bo byłbyś z kompletnym pustakiem, zapatrzonym tylko w siebie i mającym zbyt wysokie mniemanie o sobie. Gardziłaby Tobą i Cię poniżała, to naprawdę takie fajne dla Ciebie? Szukaj normalnych kobiet na poziomie. Ja się podobam mężczyznom, różnym, często musiałam im odmawiać spotkania, bo np. już z kimś byłam, ale nigdy przenigdy nie dałam żadnemu kosza w niekulturalny sposób. Zawsze miło im odmawiałam. Bo i to sympatyczne, że ktoś się nami zainteresował, i też podchodząc i pytając musiał zebrać się na odwagę i być zdenerwowany. Trzeba to zwyczajnie docenić. Kobieta która tego nie robi, zwyczajnie nie ma kultury i klasy, nie jest warta zainteresowania.

Gość gość
ja nie mam jej tego za zle, chociaz jedna sie odwazyla i powiedziala prawde ktora znam od dawna zawsze wiedzialem, ze z moim wygladem jest cos nie tak co odpycha kobiety, tylko zadna nie chciala mi tego powiedziec, zawsze staraly sie jakos wykrecic, przemilczec itp, teraz mam potwierdzenie tego o czym wiedzialem od dawna,

Gość gośćładna
A udało ci się wyrwać kiedykolwiek kobietę o podobnej do nie urodzie? "czas chyba sie zabic bo samotne zycie nie ma sensu" Proszę?! Czyli sam jesteś brzydki a wymagasz pięknej kobiety. Rozejrzyj się w swojej lidze to nie będziesz samotny trutniu!

Gość gość
ona nie byla jakos z***biscie piekna, normalna, moja liga, a to, ze jedna na 10 powiedziala mi, ze stac ja na lepszych nie oznacza ze jestem brzydki, bo albo ona klamala albo 90% klamie