Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie jedna laska uswiadomila mi gdzie moje miejsce w szeregu ...

Polecane posty

Gość gość
Nie przejmój się. Ja jakimś lukrem nie jestem a wychaczyłem na żonę ekstra piękną laskę z super charakterem. Kobiety lubią słodkich brzydali :). To nie koniecznie "przystojność" decyduje o wyborze kandydata na męża. Laska, która walneła ci taki tekst jest naprawdę głupawa, samoczynnie ochroniła cię przed życowym błędem, bądz jej wdzięczny i życz powodzenia na przyszłosć, bedzie jej potrzebne.

Gość gość
Autorze tematu, a wiesz co z Tobą jest nie tak, że żadna Cię nie chce ? Jesteś jakiś bardzo brzydki, po wypadku, czy co jest z Tobą nie tak ? Chodzi o psychikę ? Nie rozumiem. Ja i mój facet jesteśmy średnio atrakcyjni ale sobie się podobamy, no i mamy za sobą przysłowiową "beczkę soli" a to też scala. Często jesteśmy urobieni jak "woły" a to nie sprzyja atrakcyjnemu wyglądowi zewnętrznemu. Mieszkamy razem i trudno to ukryć. Mimo wszystko staramy się jakoś ogarniać sytuację aby podobać się sobie nawzajem.

Gość gośćMarcin Poznań
A wyobraź sobie, że masz problem proporcjonalnie odwrotny, że nie wiesz którą wybrać ? to też jest problem, dość poważny, bo będą z jedną zastanawiasz się czy tamta nie byłby lepsza od tej, z którą jesteś. I tak na prawdę wtedy nie jesteś z żadną, i też jesteś wtedy samotny. Co do tego co napisałeś, ja jestem przystojny facet, ale kiedyś też raz usłyszałem, że jestem brzydki było to może dawno, jest to przykre..... Natomiast na chwilę obecną ci radzę kupić PS4 i se pograć i mieć w d***e laski do końca roku :))) Pozdro z Wlkp.

Gość gość
Pytałem moją a stała do niej naprawde długa kolejka chetnych dlaczego wybrała właśnie mnie, przecież nie jestem jakiś piekny. A ona na to: Lubię niegrzecznych brzydali, boję się ich ale mnie pociagają a ty nacisnołeś właściwe guziczki i dlatego to jesteś ty.

Gość gość
bad boy nie ważne od wyglądu wygrywa. ile to kobiet chwali się ile to ich faceci wypiją, jacy są agresywni, że są piratami drogowymi itd.

Gość gość
prawie żadna? Nie znam ani jednej kobiety która chwaliłaby się, że ma faceta idiotę.

Gość gość
za to ile jest idiotek chwalących się mądrymi 💤

Gość gość
wręcz odwrotnie ciesz się, że przynajmniej jedną spotkałeś szczerą a nie jak ten powyżej nie lukier a słodki brzydal :P

Gość gość
ona nie byla jakos z***biscie piekna, normalna, moja liga, Najwyraźniej masz omamy, skoro tak powiedziała, a i inne cos tam przemilczały, wykręcały sie od spotkań, to jest to tylko twoje myślenie życzeniowe, ze ona jest z twojej ligi, myślę ze te 90% kłamało przez grzeczność a ta jedna powiedziała bez owijania prawdę

Gość nie lukier a słodki brzydal
Jak byś trochę poujeżdzał moją ślicznotkę i posłuchał jej jęków i tego jak chce jeszcze to moglibyśmy pogadać o jej szczerości :)

Gość gość
Twoją? :O po tobie to i koń by jej nie chciał a jęczała pewnie bo ją znowu zmuszałeś do seksu :P

Gość gość
słychać ich było na całym osiedlu, a tajemnicą poliszynela jest fakt że on tę babę zmusza, żadna go nie chciała i nie taka ona śliczna bo ma zeza i z 30 kg nadwagi Kurwa bez cenzury! I tak powiem co mam do powiedzenia! :P

Gość nie lukier a słodki brzydal
Myslałem, że to dyskusja na poziomie a tu takie kąśliwości.

Gość Daniel 24
Autorze 90 % dziewczyn nie powie ci prawdę no bo co ci powie że jesteś brzydki tak prosto z mostu bo większość nie chcę cię urazić są takie prawdy które lepiej nie mówić w tych czasach to lepiej palić głupa i udawać że nic się nie dzieje

Gość gość
daj poujeżdżam twoją świnkę :)

Gość gość
dlaczego faceci gwalca kobiety?

Gość gość
nie martw sie, po 30 zostana starymi pannami wciaz czekajacymi na ksiecia albo jebna sobie bachora z jakims gachem ktory je zostawi albo beda z jakims pieknym idiotom ktory pozniej zbrzydnie, nie przejmuj sie los im to pozniej wszystko wynagrodzi, nie teraz to w przyszlosci a jak nie im to dzieciom, wszystko sie wyrowna

Gość gość
Co im wyrówna? Masz na myśli wyrządzone krzywdy w postaci nie-dawania doopy gnido?

Gość gość
A jak ty autorze wygladasz?

Gość gość
No tak, wielka krzywda, że dziewczyna śmie przyznać, że ktoś się jej nie podoba...w d****h się tym ofiarom p****li poprzewracało i myślą, że seks im się należy.

Gość gość
będziesz pokutować w piekle sekutnico jedna! jondra mie bolo zła kobieto!

Gość gość
i za nie połykanie spermy

Gość gość
Autorze, ja też ciągle nie mam faceta i to nie koniec świata. Albo się znajdzie, albo okaże się, że lepiej dla mnie go nie mieć...

Gość gość
Nie przejmuj się gadaniem tej laski. To, że się jej podobasz to kwestia jej gustu, a nie jej urody. Więc możesz znaleźć inną piękną albo i piękniejszą, której się spodobasz.

Gość gość
hahaha masz za wysokie ego - ewidentnie widzisz i zreszta najpierw sam mowisz ze jestes brzydki i ona to potwierdzila a teraz piszesz ze tylko ona tak uwaza albo inne klamia :D <- to bylo najlepsze dziwne, ze do niej podbijales skoro rzekomo taka brzydka( chyba ze znalazłes sobie teraz w niej jakas wade albo ze zlosci to gadasz

Gość gość
znalazłem dwie kropki na nosie i lok jej się krzywo układa, więc wcale nie jest taka ładna, to moja liga więc do niej uderzyłem. Zauważyłem jeszcze odrost a byłem przekonany że pasemka ma naturalne... Widzicie że ona także ma wady nie tylko ja :O

Gość Zdzisiaczek
Kiedyś miałem podobną sytuację. Kiepsko mnie potraktowała lola do której zarywałem. Mineły lata, poznałem inne dziewczyny. Ożeniłem się ( napiszę to bo ona tego nie czyta :)) z taką z******tą laską za którą wszyscy faceci się ogladają. I kiedyś w galerii jak byłem z żoną spotkalismy tą lolę. Trzeba było widzieć jej minę, słowa nie potrafiła wydukać, oddychała jak karp i lustrowała moją żonę. To było dobre, ten widok zrekompensował mi wszystko. Żona potem mówi: dziwna jakaś ta kobieta co ty miałeś za koleżanki.

Gość gość
Nie rób nadziei komuś, komu odmówiły w zasadzie wszystkie kobiety które zagadywał. Fakt, jedne miały więcej kultury, inne były bardziej szczerze, ale fakty zdecydowanie nie przemawiają na korzyść tego kolesia ;)

Gość gość
w sumie dobrze ze tak powiedziala, teraz mam dowod ze nikt mnie nie pokocha i bez milosci nie warto zyc, cale zycie wiedzialem ze jestem skazany na samotnosc, za kare z poprzednich wcielen, a nawet jakby sie jakas znalazla to i tak jej nie uwierze, rodzice tez mnie nie kochali, pewnie jakby aborcja wtedy byla mozliwa to by mnie wyskrobali

Gość gość
a jakby pokochała ciebie jakaś dziewczyna bliżej twojej półki urodowej? to też będziesz sam?