Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunkaa

jak to naprawić? problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość alunkaa

Mam 19 lat. Spotykałam się z rok młodszym chłopakiem przez miesiąc i zerwałam ze względu na moją wyprowadzke na studia. On przez 2 miesiące nie dawał mi spokoju a teraz po miesiącu od ostatniego spotkania, gdy ja zdecydowalam przyjeżdżać specjalnie dla niego on nie chce się ze mną spotkać i porozmawiać, twierdzi że nie wie co ja teraz mogę od niego chcieć i nie wie co czuje. Wyjaśniłam mu że zależy mi na nim i pytałam czy to koniec i co dalej.. on cały czas twierdz że nie wie co czuje, ale nie napisał że to koniec. Wiem że bardzo go zranilam, bardzo przeżył to że zerwalismy. Wczoraj napisał mi że nadal nic nie wie, że nie ma uczuć.. i zablokował mnie na fb (edit - jego konto zostało zbanowane, akurat podczas naszej rozmowy) Teraz pytanie co mam zrobić? Dac spokój? On jest bardzo wrażliwy, czy jest jeszcze szansa ze może to przemyśleć i się odezwać? Miał ktoś podobna sytuację? Wytłumaczyłam mu wszystko, że odkąd się ostatni raz widzieliśmy chciałam z nim znowu być.. i wszystko mu powiedziałam ale on nie wie co robić (ostatnie co napisał to "nie wiem" "nie mam uczuc'' ) zastanawiam się czy jeśli NIE powiedział że koniec ze wszystkim to czy potrzebuje po prostu czasu i się odezwie...? Bardzo bardzo bardzo mi na nim zależy, proszę o radę..

Gość gość
napisz na forum kafeterii

Gość gość
ma cie głeboku w tyłku

Gość gość
tak to jest z młodszymi sami nie wiedzą czego chcą