Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam przyjaciółki pruszków

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich szukam koleżanki/przyjaciółki z którą mogłabym miło spędzić czas - forma dowolna uśmiech spacery, plotki przy kawie, wypady do pubu, zakupy, wieczorne rozmowy itp., wiem, że szukanie znajomości przez internet to dość dziwna forma ale cóż... mam chłopaka.. ale czasami damskie towarzystwo również by się przydało...:D pruszków

Gość ewwwaaaaaaaaaaaa
Hej ile masz lat?? Ja mam 25 i właśnie się przeprowadzam do Pruszkowa i chętnie kogoś poznam :)

Gość gość
znam z Pruszkowa kilka osób, do niedawna mieszkałam w Ożarowie Mazowieckim. Jak masz na imię?

Gość gość
autorko jesteś tu jeszcze?

Gość gość
Hej, jestem jestem :) fajnie ze się odzywacie... ja mam 30 lat i mieszkam od kilku lat w pruszkowie...

Gość gość
czesc ja mieszkam w Pruszkowie mam 15 lat i lubie grac w ToreCort

Gość ewwwaaaaaaaaaaaa
To co dziewczyny może jakieś spotkanie na kawie? :)

Gość gość
Witam wszystkich :) Mam 30 lat. Jestem z Ozarowa, praktycznie nikogo tu nie znam. Chetnie poznam jakas kolezanke, chetnie z dzieckiem, gdyz sama jestem mama. Wspolne spacery, pogaduchy na placu zabaw, czasem kawa bez dzieci..jak sie uda :)

Gość gość gosia
dziś zmarł mi mąż zostałam sama do tej pory wypełniał mi życie, byliśmy szczęśliwi będę musiała nauczyć się żyć sama w pruszkowie mieszkam od kilku lat i nie zapuściłam jeszcze korzeni chciałabym poznać kogoś równie samotnego jak ja na pogaduchy przy kawie boję się samotności gosia

Bywałem czasem w pruszkowie dopuki żył mój wujek. Przygnębiające miasteczko. Nic tam nie ma poza obskurnymi blokami, sklepami, kilkoma kebabami.

Gość Jaguś

Może ktoś tu jeszcze zaglada... Też szukam koleżanki. Od niedawna mieszkam w Pruszkowie, nie znam tu nikogo,samotność straszenie przytłacza... Chętnie spotkam się na wspólne pogaduchy, zakupy,kawę.