Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie może we mnie wejść...poradźcie coś

Polecane posty

Gość gość

czy to możliwe, że mogę być jakoś "źle skonstruowana" i dlatego tak sie dzieje? otyłe kobiety przecież uprawiają seks, a we mnie facet nie może wejść, po prostu nie starcza mu członka...czuję się okropnie...pamiętam, że ginekolog podczas wizyty powiedział, że ciężko u mnie coś dojrzeć, jak brał wymaz do cytologii, ale nie powiedział, że coś jest nie tak, albo coś trzeba poprawic... nie wiem co robić, kolejny raz zawiodłam faceta...i siebie też poprawiłabym coś, ale nie wiem co, nie czuję się w pełni kobietą, skoro mężczyzna nie może zrobić tak prostej rzeczy jak włożenie członka we mnie ;/

Gość gość
odpowiedż znajdziesz w tej piesni: 👄 Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochał wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochał wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Płynie czas jak ta rzeka, i nie wrócą, nie wrócą tamte dni. W moim sercu jest dziś rana którą zatrzeć możesz tylko ty. Hej dziewczyno, spójrz na misia, on przypomni przypomni chłopca ci nieszczęśliwego białego misia, który w oczach ma tylko szare łzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy

Bywa tak jak jestęś spięta i mało przuygotowana do baraszkowania.Facet jest kiepski a nie TY :D

Gość gość
Mąż we mnie wchodził do porodu do połowy.Wczesniej robil minetkę bym byla wyluzowana po orgazmie przy niej.

Gość gość
To ile on ma wzrostu ze sie zmiescil do polowy??? A moze maz jest kangurem?

Gość gość
Mniej żreć !

Gość gość
to już kolejny raz z innym partnerem i jestem załamana...nie wiem czy powinnam iść do lekarza czy do zakonu...beznadzieja, chce mi się płakać, bo czuję się jak wariatka

Gość gość
Jak to nie starcza mu członka? To zmieńcie pozycję na taką aby mu starczyło, chociażby na pieska lub z nogami na pagonach.

Gość gość
We wszystkixh pozycjach? Jak lezysz na plecach, nogi przyciagasz do siebie tez?

Gość gość
nie wchodzi raz, drugi, trzeci, potem mu opada...potem próbujemy znowu i znowu to samo...nie mam już siły, nie wiem co robić ;/

Gość gość
To niemożliwe aby w każdej pozycji miał z tym problem, chyba że ma małego fiutka lub też jest otyły i brzuch mu przeszkadza :)

Gość gość
No ale we wszystkich pozycjach?

Gość gość
A czy Ty w ogole jestes tam wtedy mokra? Wez jakis zel do tego przeznaczony i wtedy sprobuj, na bank pomoze. Durex robi fajne i ladnie pachna :)

Gość Kodi Kodi
Przyjedz do mnie to ja w Ciebie wejde moim czlonkiem bez problemu :)