Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonio Fellatio

Duch Cafe czy Wilk1946. Który lepiej ssie penisa?

Polecane posty

Gość gość
W

Gość gość
W

Gość gość
to kto w koncu ?

Gość gość
up

Ten temat widzę też wraca jak bumerang. :O Domyślam się że Duchełłe broni się jak może. Któż by inny stał za takimi tematami. Czerwony Kapturek?

Gość gość
Oczywiscie ze wilk.

Gość gość
Musicie sie lepiej zorganizowac zeby przetrwac i tema sie rozwijal 1. Wszyscy wymiencie sie mailami zeby miec kontakt poza ERO Niech jedno stworzy i wstawi w stopce miala tylko po to np ermira.kochanki@gmai l.com Wszystkie do niej piszecie i ona orozsyla do was dalej adresy mailowe zebyscie kazda zwas maiala kontakt z kazda Jak bedzie zalew odpuscie temat na kilka dni i piszcie do siebie na maila 2. SPRITT z tego co pisał jest najbardziej kumaty z nas jesli chodzi o informatyke wiec niech pilnuje zyby temat gladko dzialal. Sluchajcie go w tym wzgledzie Z tego co w idze po jakis 20 stronach tematy zaczynaja sie mulic wiec trzeba zalozyc kolejny o tym samy tyttule z cyferka zeby sie nie pomieszalo Niech SPRITT decyduje kiedy trzeba to zrobic a moze zna jakis inny sposob zeby nie bylo tych zawieszen Dacie rade wierze w Was

Gość gość
Wilk

Gość gość
Wuj wilk jest nie zły.

Gość gość
Kto podliczy głosy?

Gość gość
a to nie to samo ?

Gość gość
Antonio Fellatio TY NAJLEPSZY

Gość gość
1 miejsce-Antonio Fellatio,,, 2 miejsce koko jambo,,,3 miejsce Nowy w mieście,,,,3 EG Wilk

Gość gość
Wilk

Gość frida6
zaczynam zalowac ze jestem bezpenisowa i nie moge brac udzialu w tej dyskusji... natomiast moge powiedziec, ze jezory obydwaj maja cudowne.. jeden mnie lize po rekach, a drugi po stopach ;)

Gość gość
wataha

Gość gość
kolejny "gupawy" program utwierdza mnie w przekonaniu, ze reinkarnacja to nic innego jak nastepne pokolenia, a karma tak! jak najbardziej istnieje :D ...to stad to oczyszczanie drzewa rodzinnego czy jak to sie tam nazywa :D to juz chyba nie ezoretyka (to nie moja bajka, zeby nie bylo), ale czesc stworzenia... przejmujemy cale dziadostwo po przodkach i przekazujemy dalej, naszym dzieciom, wnukom... na szczescie nie wszyscy... MYSLTA LUDZIE!!! myślcie...tego Wam życzę

modlitwa Polaka Gdy wieczorne zgasną zorze zanim głowę do snu złożę modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi dop.iertolić sąsiadowi dla siebie o nic nie wnoszę tylko mu dosrajcie proszę Kto ja jestem Polak mały mały zawistny i podły jaki znak mój - krwawe gały odtąd wznoszę swoje modły do Boga Marii i Syna zniszczcie tego sk***ysynaa mego rodaka, sąsiada tego wroga, tego gada żeby mu okradli garaż żeby go zdradzała stara żeby mu spalili sklep żeby dostał cegłą w łeb żeby mu się córka z czarnym żeby w ogóle miał marnie żeby miał eidsa i raka oto modlitwa Polaka

Gość gość
Nowy mówił o tobie, ty stary kretynie z biedaszybu :D

Gość Bardzo Męski Pomidorek
Duszku Kłębuszku, Już wystawiam swojego pikusia, coby przyjąć Twego gorącego buziaczka;)