Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antonio Fellatio

Duch Cafe czy Wilk1946. Który lepiej ssie penisa?

Polecane posty

Gość gość
Mam ciasną d**eczke kto mi ją rozdupczy mam ochote

Gość gość
Wilk

Gość gość
hehehh moj Tato uzywal tego slowa :D torelancyjny byl:D ...czemu mam zakaz przekierowan???\\

Gość gość
zdecydowanie wilk

Gość gość
Jakie jest Twoje llibido ile orgazmow potrzebujesz na 28 dni zeby nie pragnac zadnego wiecej. Napisz ze oczekujesz zeby cie wpelni zaspokajala nawet jak sama potrzebuje 3 razy mniej Kobiety lubia takie jasne deklarcje i lubia dbac o mezczynejak ten jasno mowi czego potrzebuje. Zreszta na poczatku z iloscia seksu nie ma problemu bo jak zaszumi kobiecie w glowie to libido stale je wzrasta kilkukrotnie czyli np normalnie ma np 12 orgazmow na cykl owulacyjny a jak zaszumi 48 i tak przez pierwsze maksymalnie 2 lata pozniej wraca do 12 3. Napisz jaki seks lubisz nie wiem ostry ztotalna dominacja kobiety , romantyczny, oral z polykiem, anal, wiazanie czy co ci tam po glowie chodzi Nie ograniczaj sie pokaz jakim jestes kochankiem Poatrz na Koke jasno mowi czego pragnie ostro a kobiety za nim lataja i uwielbiaja go bo jest prawdziwy i dominujacy 4. Napisz jak lubisz spedzac czas z kochanka czy jestes czuly czy lubisz rozpieszczac ja, rozmawiac jak smutna, rozsmieszyc jak potrzebuje Moja kumpela tak zdefiniowala idealnego kochanka: - Potrafi zerznac ostro od tylu bez pytania o zgode kiedy trzeba - kochac sie czule, delikatnie i romantycznie kiedy trzeba - przytulic i pocieszyc kiedy trzeba - obronic kiedy trzeba - rozpieszczac kiedy trzeba - rozsmieszyc kiedy trzeba - porozmawiac powaznie o zyciu kiedy trzeba A nawazniejsz ze by wiedzial ktora z tych rzeczy kiedy trzeba zrobic Powodzenia w zalozeniu takiego tematu sukces gwarantowany przez Wilka Moge nawet na temacie Wilka cie zareklamowac i polecic kobietom wizyty na temacie Nowego xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>< /a>

Gość gość
jednak wilk wygrywa :-)

Gość wyższy stopień wtajemniczenia
No niestety , muszę wszystko sprostować. Wilk jest projektem osobnika najbardziej znanego jako Dekalogowata lub Dek@. Osobnik ten zawiesił udzielanie się pod tymi nickami i napierdziela jako wilk1946. Udziela się też na ogólnym jako Shatyn.

Gość gość
do wyższy stopień-farmazony piszez

Gość gość
dupa Jas a nie chłop

O Duchełłe tęskni największa gwiazda Kafe, czyli Gwiazdorek stacja Ratusz Arsenał Juken. :D Wilk, jak się pojawił tak zdechł. :( Sezonowa mameja. Duchełłe, to skandale, foty fanek...

Gość gość
Nowy w mieście, a trzepniesz mi penis?

Gość gość
Nowy :-D 😘

Gość gość
Idźcie sobie na facetowskie forum!

Gość gość
Nigdzie nie pójdziem:-P bedziem tutej:-P

Gość gość
up :classic_cool:

Gość gość
Na kafe same pedzie piszą? Nowy myslałam że ty w porzo? A też lubisz obciągać? Fuj

Gość gość
Antonio Fellatio 2014.11.02 Czy dziki Wilk, nieokiełznana szalona dusza prosto z malowniczych Bieszczad? Czy może Duszek-Kłębuszek, nasz niezwykle doświadczony kafeteryjny nestor pederastii? Proszę o rzeczowe i merytoryczne argumenty, bo nie wiem z którym wpierw na seks się umówić X X A nie pisałeś o rzeczowych i merytorycznych argumentach łażąc za Matuzalemem? Zmień płytę Rozmówco :):)

Gość gość
No wlasnie, cos znajomo to brzmi...

Gość gość
Dobra zabawa Widmo z tymi podszywami? Szkoda że Wilk nie poznał się na tobie... Osobiście mi przykro bo miałam cię za kogoś innego... Musisz być bardzo samotnym i nieszczęśliwym człowiekiem, bo tylko takie osoby mszczą się na innych za swoje przegrane, zatrute jadem życie.

Gość gość
Fellatio, Petrov, podszywy Wilka, Nowego, Kredka, Matu, Agenta wszystko na jedna nutę:homo i pedofilii, niszczenie Karuzeli, szczucie i skłócanie ludzi, gęganie i wyzywanie kobiet od wywłok itd itp tak się bawi tu całymi dniami merytorycznie nasz Krzysio:(😭

Gość gość
że komuś się chce siedzieć, odkopywać stare tematy jeszcze je podbijać. toć to głupsze od tego całego widmo i muchy:D

Gość gość
w górę szkodnika z Kłamnady

Gość gość
:P

Gość gość
15.36 Słodka??? Mówili że umarłaś?:P

Gość gość
gość wczoraj ----Fellatio to nie jest żaden Petrov czy Widmo. to inny troll, na 99% jeden z "chłopaków", czyli Juk albo Żmiju :-)

Gość gość
Wilk jest hetero, więc chyba gał nie obrabia. Duch natomiast już niejednego kutacha na kafe ssał :D kilku kolesi stąd spotkało się z Duchełła na orala :D podobno wyjmuje sztuczna szczękę i zapierdziela aż iskry idą :D:D:D