Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wiedzialm ze ten rolniczych m艂ody wybierze Natali臋 a ona i tak go nie bedzie chcia艂a

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
beznadziejny jest ten pawe艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taki 艣limak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ta chuda od grzesie to patol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a widzieliscie te Grazyna od Sta艣ka ? w ogole do niego nie pasuje, ona jest takim typem poetki, artystki, dla niej raczej pan z miasta, taki ktory duzo przezyl, otwarty energiczny a nie Stasiek chytrus :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ej pytanie do facetow czy ta Ewa od Grzeska jest ladna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg mnie 艂adna, ale powina MINIMALNIE przytyc, 2-3 kg i bylaby w sam raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzystniej by wygl膮da艂a gdyby przybra艂a na wadze, no zdrowiej po prostu. Jest 艂adna, wida膰 przecie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok, dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰24
Ta szczupl艂a jest zajeeefajna. Ta druga nie mia艂a do niej nawet startu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta szczup艂a jest zajefajna, bo szczup艂a?tamta druga nie mia艂膮 do niej startu?a niby dlaczego?Boze ale jestescie , pusci i powierzchowni, wsp贸艂czuje wam, czy macie w ogole dusze czy myslicie tylko fiutami?i cipkami? ta chuda nieogarnieta jaka艣 wsp贸艂czuje jej zostan zona rolnika bym nie chcia艂a..czego zazdroscic? te co odesz艂y i nie zosta艂y wybrane beda mia艂y w zyciu lepiej niz z rolnikiem na roli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ulka okropna byla, nad臋ta dziewczynka, nic sie jej nie podobalo :O jak ja nie lubie takich ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chodzilo mi o sam wyglad i nie wzgledem tej Uli tylko ogolnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰24
Ula z tym rozdartym ryjem mo偶e p贸j艣膰 co najwy偶ej na bazar. Zachowuje si臋 jakby wszyscy byli pezeciwo niej. Ewa jest delikatna i wra偶liwa. Chyba 偶aden facet nie mia艂by w膮tpliwo艣ci kt贸r膮 wybra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KingaStefankaFanka
Takie macie wra偶enie? mi si臋 w艂a艣nie wydaje, 偶e Ula nie lubi nieczystej gry, podlizywania si臋 itd, a przy tym jest szczera :) a Ewa wydaje mi si臋 偶e jej za bardzo zale偶y na tym, 偶eby z艂apa膰 ch艂opa , poza tym nie lubi臋 dziewuch uganiaj膮cych si臋 za facetami...no i ona jest taka skryta i w og贸le :o Noo druga sprawa, 偶e Grzesiek te偶 nie sprawia na mnie wra偶enia mi艂ego go艣cia :p wi臋c niech si臋 teraz Ewa cieszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kandydatka dla W艂adka czyli 偶ona rolnika winna by膰 silna , robotna , by jak ko艅 zachoruje m贸c go zast膮pi膰 w polu. je艣膰 te偶 nie powinna zbyt du偶o bo na przedn贸wku bida. a w tv same takie ja艣nie panie gdzie une na wie艣 chyba si臋 opala膰 nad stawem jedynie. ani to upiec nic nie umie ni ugotowa膰 poza herbat膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Noo druga sprawa, 偶e Grzesiek te偶 nie sprawia na mnie wra偶enia mi艂ego go艣cia" Je艣li Grzesiek nie jest mi艂ym facetem, to Ty masz pokr臋cona psych臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie sie wydaje ze Adas dobrze wybral, pasuje do niego ta Anka, nie udaje, nie podlizuje sie, izka tez byla fajna ale coz... co Do zbyszka, on ma watpliwosci, bo chcialby zeby ta jego Kasia byla bardziej zyciowa, pogadana okrzyczala itd... Pawel i Natalia, mysle ze ta mloda dziewczyna go zauroczyla, a co z tego bedzie to nie wiadomo, a staszek i grazynka, hmmm skoro jej nie lezy to mogla podziekowac, i odejsc, a nie mowic po jak on sie mial zachowac i co zrobic, grzesiek i Ewa, fajnie bardzo fajnie, moze cos z tego bedzie, ta ula byla zazdrosna, nawet na odejscie zbesztala, i co to wogole ma byc pozegnanie ale Ty jedz bo taka mizerna jestes.... tak to jest ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem Izka by mia艂a szanse, gdyby nie Anka. Bo od pocz膮tku wida膰, 偶e Adam Izk臋 bardzo polubi艂, ale jednak do Anki go ci膮gn臋艂o. Szkoda mi Izki, 偶ycz臋 jej powodzenia, 偶eby kogo艣 fajnego znalaz艂a. Obie by艂y 艣wietne, najlepiej jakby Adam obie wybra艂 hehehe :D:D:D A co do Kasi to mam nadziej臋, 偶e jeszcze poka偶e pazurki, np. jak b臋dzie na swoim, bo u Zbyszka to taka troch臋 zestresowana si臋 wydawa艂a. Trzymam za nich kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko ten gruby od disco polo wybra艂 dobrze i my艣l臋, 偶e jest tu szansa na 艣lub

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d Gra偶ynka mia艂a wcze艣niej wiedzie膰 jak zostanie powiedziane kt贸r膮 wybra艂? Te偶 mi si臋 zdaje 偶e powiedzia艂 to tak byle jak, ale s膮dz臋 偶e chcia艂 dobrze bo w ten spos贸b nie powiedzia艂 wcale kogo nie wybiera, wi臋c z jego strony mog艂o to wygl膮da膰 niby delikatniej, ale Gra偶ynka poczu艂a sie wybrana byle jak...

Udost臋pnij ten post

Ogl膮da艂am odcinek i uwa偶am 偶e to totalne dno :o Gdybym nie mia艂膮 m臋偶a ju偶 pr臋dzej wzi臋艂abym udzia艂 w rolnik szuka 偶ony ni偶 w tym CZYM艢 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joannaaaaaaaaaaaa28
Ja od razu tak typowa艂am, 偶e wybior膮 haha ... Natalia od Paw艂a naj艂adniejsza z tych trzech, ale czy kt贸rakolwiek z nich nadaje si臋 na wie艣? W膮tpi臋... Kasia od Zbyszka jest flegmatyczna, ale wida膰, 偶e si臋 stara, zale偶y jej i chce si臋 uczy膰. Tylko b臋dzie mia艂a ci臋偶ko z tymi siostrami Zbyszka, chyba jej jeszcze nie akceptuj膮. Gruby my艣l臋, 偶e mia艂 ochot臋 na obie kobitki- rud膮 do 艂贸偶ka a czarn膮 na 偶on臋 haha. Z kolei Stasiek 藕le wybra艂, blondynka do niego nie pasuje i tak nic z tego nie b臋dzie. Powinien wybra膰 t臋 w kr贸tkich w艂osach, co w szpitalu by艂a, najbardziej chyba do niego pasowa艂a, bo czarnej te偶 nie podpasowa艂, 偶e sk膮py...Grzesiu dobrze wybra艂. Ewa jest wra偶liwa i uczuciowa , mo偶e go pokocha膰. A Ulka taka prosta baba, wida膰 by艂o, 偶e na hektary polecia艂a, z ni膮 by mia艂 piek艂o, ci膮gle awantury tylko, bo pyskata i wredna. Zreszt膮 z urody te偶 Ewa 艂adniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
E tam... Ja kiedy艣 smakowa艂am 偶ycia na wsi i powiem 偶e mog艂abym mieszka膰 na wsi ale z wybrankiem mego serca kt贸ry urodzi艂 si臋 w mie艣cie jak ja. Taka nasza wyprowadzka z miasta musia艂aby by膰 uzasadniona Lubi臋 mie膰 blisko na zakupy i na basen Wi臋c dom musia艂by by膰 na bogato ze spi偶arni膮 i kucharzami bo wyj艣膰 zje艣膰 te偶 lubi臋. Dlatego takie 偶ycie na wsi to nie dla mnie ale gdybym mia艂a mieszka膰 w dworku z s艂u偶b膮 mie膰 sal臋 kinow膮 i basen z oran偶eri膮 to czemu nie... Zaprasza艂abym go艣ci i prowadzi艂abym otwarty dom.

Udost臋pnij ten post

ta od Zbyszka jest tragiczna :o z wygladu z i charakteru z duzym naciskiem na charakter , tak- chcialabym napisac zj*****j ale nie wypada - laski to w zyciu nie spotkalam , jest mdla jak flaki z olejem , nudna , sztywna i w ogole u niej wszystko jest na nie NIE NIE , niech Zbyszek nie liczy ze ona pazura pokaze bo ona pazura nigdy nie miala i miec nie bedzie Sztywna nudziara- i taka tez bedzie w lozku brrrr

Udost臋pnij ten post

Ja nie wiem dlaczego wy wszyscy t膮 Ew臋 tak dobrze odbieracie :D Pisa艂am ju偶 wy偶ej co s膮dz臋 i uwa偶am 偶e mam racj臋 :) Ula po prostu nie znosi gierek, wyczuwa w Ewie fa艂sz i nie mo偶e patrzy膰 偶e rze艣 tego nie widzi....no ale ch艂opy ju偶 takie s膮, a potem nic tylko narzekanie, 偶e 偶ona nie taka....poza tym nie uwierz臋 ze od niego dziewczyna z dzieckiem tak sobie bez powodu posz艂a, chocia偶 on taki dobry byl :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wcie co chcecie, ale ja uwa偶am 偶e z dziewczyn Grzesia Ula jest fajniejsza ni偶 Ewa. Ewa jest za szczup艂a, kapry艣na, ci膮gle stroi fochy i nie potrafi gotowa膰. Ula ma sylwetk臋 akurat, potrafi gotowa膰 i nie jest kapry艣na. Co do Adama to my艣l臋 偶e lecia艂 na Izk臋. A czemu wybra艂 Ani臋? Chyba z uwagi na to 偶e idzie z przebojem przez 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Co do bycia 偶on膮 rolnika to spokojnie bym mog艂a :) ALE tylko rolnika, nie calej jego rodziny tak jak tam wsz臋dzie opr贸cz tego Sta艣ka jest :o dla mnie to nienormalne 偶eby mieszka膰 z rodzicami, pracowa膰 z rodzicami i w og贸le wszystko wsp贸lnie :o

Udost臋pnij ten post

A kto ogl膮da miejsk膮 wersj臋 tego o czym tutaj piszecie,,KTO PO艢LUBI MOJEGO SYNA"? To DOPIERO JEST HARCORE x ogladalam a raczej probowalam ale sie nie dalo - dno dna program ustawka zreszta

Udost臋pnij ten post

No jak czemu :) bo mu rodzinka nagadala 偶e Anka m艂odsza i jeszcze dzieci b臋d膮 :) poza tym ona nie by艂a po rozwodzie, nie mia艂a dzieci...na wsi to wa偶ne.

Udost臋pnij ten post