Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie swoje ulubione filmy :)

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że takich tematów było już mnóstwo, ale co z tego? :D

Gość gość
Labirynt Fauna Piaty element Leon zawodowiec Sierota

Gość gość
Prezerwatywa zgrozy :)

Dracula, Wywiad z wampirem, Dobry zły i brzydki, Za garść dolarów, Za kilka dolarów więcej, Dzika banda, Das Boot, Stalingrad, Talvisota, Wściekłe psy, Urodzeni mordercy, Leon zawodowiec, Polowanie na Czerwony Październik, Karmazynowy przypływ

Gość gość
Jak kochaja czarownice Krew jak czekolada Pan i pani smith Red Listy do m Wybrany Pan i pani killer Zandarm z saint tropez Tesciowie Licencja na uwodzenie Dziewczyny z placu hiszpanskiego Wiek niewinnosci Dom dusz

Moje życie beze mnie, now is good, osmoklasisci nie płaczą, miejsce na ziemi, Leon zawodowiec, Keith, ostatnia piosenka, niebo istnieje na prawdę, pamiętnik, Kto nigdy nie kochał

Gość gość
"May"

Gość gość24
Zielona mila Skazani na szołszeng Pulp fiction Leon zawodowiec Nietykalni Mlodzi gniewni Matrix Predator Obcy

Gość gość
Kill Bill Pulp Fiction Bad teacher

Gość gość
Imperium Słońca The Thing (1982) Leon Zawodowiec Zielona Mila Skazani na Shawshank Blade (wyłącznie I część) Przerwana lekcja muzyki 60 sekund Siedem Dracula (1992) Nieustraszeni pogromcy wampirów Jestem Legendą Wróg u bram Joe Black Constantine Zdjęcie w godzinę / Good Morning, Vietnam / Jack Resident Evil (wyłącznie 1) Joanna d'Arc (1999 z Milą) 12 Małp Obcy <3 (najbardziej Przebudzenie) Rybka zwana Wandą Lemur zwany Rollo Moje Wielkie Greckie Wesele uff, to tak jednym tchem to co mi się przypomniało :) ale generalnie jest ich jeszcze masa, te uwielbiam i często do nich wracam.

Midnight Express Frida Requiem dla snu Zielona mila Utalentowany pan Ripley Dziewiąte wrota Iluzjonista Adwokat diabła Dystrykt 9 Myślę,że wystarczy.

Gość gość
Bardzo fajny film, ktory mial swoja premiere tv w dniu wczorajszym. Mianowicie biograficzny film o Agacie Mroz pt. : Nad Zycie. Ps. Dawno az tak nie splakalam soe na seansie filmowym.

Gość piriririri
Nietykalni - uwielbiam ten film, całą atmosferę, smutek i humor Fight club - przy oglądaniu pierwszy raz bardzo mnie zaskoczył , lubię też motyw braku snu głównego bohatera Hooligan - wchodzenie leszcza w świat bójek + mini tragedia Skazani na Shawshank - świetna narracja, można się wczuć w ich losy, bardzo lubię scenę w której więźniowie piją piwo po robocie na dachu i jak ten koleś murzyn znajduję w murze kartkę od gościa który zwiał z więzienia Łowca snów - nie wiem czemu lubię ten film, wiele osób mówi że gorszy niż książka, wiele narzeka na samą książkę, bardzo lubię moment kiedy wojskowe śmigłowce lecą strzelać do obcych, a oni im w umysłach mówią "nie krzywdźcie nas, przybywamy w pokoju" Kill Bill -lubię jak ona śmiga z mieczykiem i ta krew sika po ścianach, zerowa groza, ale i tak lubię

Gość gość24
A ja zapomnialem o : To nie jest kraj dla starych ludzi Gran torino Egzorcyzmy emily rose Znaki Jastem bogiem( z bradleyem coperem) K- pax Requim for a dream Osada I wiele innych....

Gość piriririri
I jeszcze firmy z Rambem, nawet Rambo IV w którym w ogóle się nie odzywa i tylko biega po dżungli i zarzyna gardła lub strzela z moździerza czy jak to się zwie I jeszcze "Wejście smoka" i "Ip Man" i ten film w którym Van Damme walczył z Bolo na kumite - "Krwawy sport" trochę tandetny film, ale cóż poradzę że lubię tanią sensację.

Łowca snów - nie wiem czemu lubię ten film, wiele osób mówi że gorszy niż książka, wiele narzeka na samą książkę, bardzo lubię moment kiedy wojskowe śmigłowce lecą strzelać do obcych, a oni im w umysłach mówią "nie krzywdźcie nas, przybywamy w pokoju" x Zapomniałam o tym filmie,mistrzostwo:),szczególnie gra Jones"a.

Gość piriririri
Łowca snów - nie wiem czemu (...) Kiedyś tutaj pytałam o jego tytuł bo za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć, a jest zbyt wiele filmów o kosmitach żeby znaleźć to w internecie i kafe się okazało niezawodne po 2 minutach ;)

Gość gość
Skóra, Pierwszoklasista, Kamerdyner, Pokusa, Pianino, Into the wild, O północy w Paryżu, Pan Pip, Cienka czerwona linia, Kapitan Phillips, Vicky Christina Barcelona,

Gość gość
Zauważyliście jak rzadko wymienia się komedie?

Prawda komedii nie oglądam,mój mąż lubi i polecam"Czacha dymi".Stary,dobry film z podtekstami,na podstawie Braci Marx.

Gość gość24
Zna ktoś fajne filmy typu thriller lub horror z takim zayebistym średniowiecznym klimatem? Może być coś z motywem czarów, potworów, ufo itp. Podoba mi sie "osada" ale szkoda ze te potwory nie byly prawdziwe. Albo jakiś film o starożytnych cywilizacjach.

Gość gość
Jeśli chodzi o kosmitów i starożytne cywilizacje to chyba ktoś wymienił 9 wrota, ale już słabo pamiętam o co tam chodziło

Czarna śmierć,kolejny dobry film,lub Ucieczka.Z potworkami niezła komedia Wysyp żywych trupów,starszy Armia ciemności:).

gość dziś Jeśli chodzi o kosmitów i starożytne cywilizacje to chyba ktoś wymienił 9 wrota, ale już słabo pamiętam o co tam chodziło x O demoniczną książkę,zero kosmitów:).

Gość gość
Ach, już pamiętam o co chodziło w "9 wrota", pomyliłam z filmem sf w którym budowali bramę a potem przenieśli się do cywilizacji takiej typu egipskiej i niby jakaś cywilizacja kosmitów niby rządziła :)

To były pewnie gwiezdne wrota,tylko że wrota zostały odnalezione,notabene super film:).

Gość piriririri
Tak, Gwiezdne wrota, nieźle ogarniasz :)