Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z wysokiego stołka bum

od grudnia zaczynam prace w tesco ....

Polecane posty

Mam spore doswiadczenie na kierowniczym stanowisku ,wyższe wykształcenie,znam biegle angielski +b.dobrze inny język. Życie zmusiło mnie do przeprowadzki do miasta o sporym bezrobociu,dostałam prace na 1/2 etatu jako kasjerka co w rzeczywistości oznacza taka od wszystkiego i pracujesz tyle ile trzeba a nie tyle ile w umowie. I wiecie co ? cieszę się i z góry wam napisze damulki i biznesmeni którzy będziecie sie wykłócać o rabat przy mojej kasie -mam was w doopie ,mozecie sobie myśleć że jestem po gimnazjum ,albo podstawówce,że nie wiem co to PKB ,czy kto napisał Popioły. Ważne że będe miała co dac dziecku zjeść ,bynajmniej nie za wasze podatki.Tak się chciałam wygadać bo wszyscy mi mówią jaki to straszny wstyd ,co ludzie powiedzą itp

Gość Ilusiaa
żadna praca nie hańbi, oczywiście. Ale czemu piszesz o "wyłócaniu" się w kasie o rabat? Jak dla mnie to nie wykłócanie, a próba by uniknąć zostania oszukanym. Skoro gdzieś wielki napis głości "2 w cenie 1" czy coś w tym stylu i z tego powodu biorę ten produkt, to czemu przy kasie mam płacić podwójnie i nabijać kieszeń jakemuś cwaniaczkowi ?!?!

jasne że masz racje ,tylko czemu klienci o wszystko obwiniają kasjerki a kierownictwo każe tymże kasjerkom kłamac klienta w zywe oczy ,a jak jakis bardziej ogarnięty się trafi to kierownik siup na kasjerkę że nie potrafi przed klientem klekać i stóp mu lizać.

Gość gość
no masz się czym chwalić haha

Gość gość
to teraz zobaczysz laluniu co to znaczy praca jak cie zaczną kierownicy gnębić tak jak zapewne ty gnębiłaś swoich podwładnych,i tego ci życzę z całego serca.

Gość gość
hej nie przejmuj się powyższymi wpisami pustaków,wiadomo jak jest jak się nie ma co się lubi ...a zyć za coś trzeba,a wstyd to od tatusia i mamusi na rachunki brać.

Gość gość
a ja ci zazdroszcze.... masz robote.

Gość gość
gratuluje tak na serio bo teraz nawet do tesco trudno sie dostac setka osób na 1 miejsce

Gość gość
nie przejmuj sie tyi pustakami ich nawet w toalecie publicznej nie chca zatrudnic, siedza calymi dniami na kafeterii i wyzywaja innych od najgorszych.

pewno że się nie przejmuje takimi wpisami ,nigdy nie byłam lalunią od pomiatania ludzmi ,po prostu z szeregowego przez lata awansowałam ,sama na tę pozycje zapracowałam,bez pleców. Brzydze się ludzmi pomiatającymi innymi.

Gość gość
Kolejna idiotka co się cieszy z ochłapów :P Przez takie jak ty mamy w Polsce upokarzająco niskie płace Normalny człowiek ma jakieś ambicje , jak nie może znaleźć odpowiedniej pracy w swojej miejscowości to się przeprowadza. W USA to jest standard

a doczytałeś.as dlaczego się przeprowadziłam ? A może lepiej iść do mopsu i czekać az zaczniesz wyzywac ze za twoje żrę?

Musiałam sie przeprowadzić do innego miasta bo w moim nikt mnie nei chciał zatrudnić, nikt nie doceniał że jestem wykształłcona i mądra i powinnam byc na dyrektorskim stanowisku

Gość gość
skoro znasz biegle j angielski to powinnas bez problemow dostac oferte innej pracy a nie kasjerki wystarczy wejsc na strone tablica pl i podobne ... biegla znajomosc tego jezyka daje wiele lepszych mozliwosci,krecisz moja droga autorko.