Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana gin w ciąży

Polecane posty

Gość gość

jestem teraz w 6 tyg ciazy od zapłodnienia ( mialam inseminacje) w zeszłym tyg byłam u mojej gin prywatnie ale kurcze zawiodłam sie na niej ma podpisana umowe z nfz a badania dała mi na 100% płatnosci, nie chciała mi wypisac karty ( w koncu jak sie uparłam to wypisała)i sugerowała, ze sie jeszcze wszystko moze zdazyc zła jestem i chce zmienic gin . Zapisałam sie na nfz ale dopiero miejsce było na 24 listopada, to bedzie poczatek 9 tyg czy to nie bedzie za pozno?? czy musze nowej gin pokazywac ta karte czy isc nakby na nowo??? a moze zrobic te badania i isc juz z wynikami???

Gość gość
Idź do nowego ginekologa i nie ukrywaj nic bo to dziecinne, nie powinien/a cie wypytywać dlaczego nie pasuje ci tamta. Powiedz że przyszłaś na kontrole że jesteś w ciąży i tyle. Masz prawo sobie zmieniać ginekologa jeśli poprzedni ci nie pasuje, najgorsze to chodzić do takiego który ci nie pasuje.

Gość gość
Ja też zmieniłam lekarza. Poszłam do nowego z kartą i wszystkimi badaniami. Teraz jestem zadowolona :-)

Gość gość
no ale na karcie bedzie ze to jakas tam inna przychodnia a teraz inne beda podpisy to niczemu nie szkodzi??