Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.Jestem ojcem dwójki dzieci w wieku 5 i 8lat Zone która nie pracuje bo opiekuje sie dziecmi.Ja pracuje i zarabiam 1300 zł do ręki.Chodzę w dziurawych butach,nigdy niebyło nas stac żeby isc do sklepu i kupic jakiekolwiek ubrania.Zawsze ktos nam je daje(używane) Dzis mam 2 zł do 10go więc jeszcze tydzien.Mamy tak co miesiąc. Wiem ze jest takich rodzin wiele dlatego ciesze sie że mam to co mam.Ale jesli jest ktos kto mógłby pomóc,chocby nawet 1 złotówką,będzie to dla mnie bardzo wiele.Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam wszystkich. Kontakt:slawek1112@tlen.pl

Gość gość
nie dajcie się nabrać, tu była duża-kasia1@o2.pl ,która naciągała ludzi na książki a potem sprzedawała je na allegro

Gość gość
autorze jak jesteś taki biedny to już daj żonie spokój z seksem bo kolejnego bachora zrobisz

Gość gość
to miało być duza-kasia1@o2.pl

Gość gość
autorze, to teraz uprawiajcie tylko anal jak na gumki nie masz kasy

Gość vvszyscy
a my cię nie pozdrawiamy

Gość gość
Dziękuje wszystkim za odpowiedz.Kolejny raz przekonuje sie jak podli są polacy przez małe p.Wstydze sie że jestem polakiem. Mimo to dziękuje za odpowiedzi.

Gość gość
oszust zwiał :D

Gość gość
Poszukaj dodatkowej pracy, jak nie ty to zona. Dzieci do szkoły i przedszkola a żona może po południu np. sprzątać, albo zaopiekować się starsza osobą .Możliwosci jest wiele, trzeba tylko chcieć. A Ty siedzisz na kafe i narzekasz.