Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę mieć raka?

Polecane posty

Gość gość

witajcie mam pytanko otóż wszyscy ze strony mojej babci od taty umierają na raka rożnego pokroju czy np ja tez mogę go mieć w przyszłości?

Gość gość
gdzie są jakieś fora na ten temat?

tak, możesz mieć tak jak każdy może mieć. u ciebie jest jeszcze podłoże genetyczne. pewnie jesteś młoda, skoro się pytasz. nie zawracaj sobie na razie tym głowy.

Gość gość
mam 26 lat jestem osoba bojąca nawet i to bardzo

Gość gość
Oki ale w dzisiejszych unikać chemii ciężka sprawa haha dzięki.

Gość gość
mozesz jak kazdy inny, u mnie w rodzinie wiekszosc umierala na raka i czasami o tym mysle,ale w sumie dochodze do wniosku ze po co? Kazdy umiera predzej czy pozniej i zamiast sie tym zamartwiac czerp z zycia ile się da:)

Gość gość
staram się o tym nie myśleć ale jak co chwile słychać ile ludzi choruje na raka i ta walkę przegrywa dopada mnie taki strach może powiecie ze jestem jakaś dziwna ale przecież są po to te fora żeby ludzie mogli się jakoś wesprzeć i doradzić

nie zgadzam się z Toba Eryk, to ze jest mloda to jej plus bo moze zapobiegac a nie leczyc co jest juz nie do uratowania. podstawa sa badania. ja dzieki Bogu zaczelam sie tym interesowac w wieku 21 lat, badalam sie regularnie i dzieki temu mam przewage nad moim skurczybykiem nowotworem watroby :) nie daj sie dziewczyno i sprawdz to, bo to genetyczne, jak u mnie :)