Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie Jesien:)

Polecane posty

Gość gość

Lubie jesień kobiety czesciej zakladaja rajstopy....wiem ze takich tematów bylo wiele ale teraz ja go zakładam...powiedzcie mi kochane kobiety dlaczego tak rajstopy dzialaja seksownie.....moglbym cos sie dowiedziec??jakie lubicie zakladac??jakies przygody?cos ktos widzial wam przypadkiem milo bedzie poczytac...pozdrawiam mateusz

Gość Ta co lubi pończochy
Zakładam tylko pończochy:) Nie lubię rajstop:)Gdy je zakładam czuję się seksownie bardzo.Przy krótszej sukieneczce,lub spódniczce,zakładając nogę na nogę przypadkiem wychyli się koronka od pończoszki:) Większości mężczyznom się to podoba:)Gdy jeszcze pończoszki są przypięte do pasa,to już bajka;)

Gość gość
Dziekuje za fajna wypowiedz dobrze z jej ktos jeszcze mily:)ale uwazaj na te pończoszki zebys nie zmarzla:)

...rozdeptuję Cię nóżką odzianą w pończoszkę i wysoką szpileczką:) Oj zaboli!:P

Zakładam fikuśne majteczki:) Nie marznę:) Ciepły płaszczyk dobrze chroni i grzeje:)

Gość gość
No ja mysle ze sie dobrze ubierasz:)oj nie schodzmy na temat majteczek nawet sie nie znamy a tu mi juz o majteczkach:)

Gość Ta co lubi pończoszki
Hahaha napisałam,że zakładam majteczki,nie ściągam.Wszystko pod kontrolą:)

Gość gość
No ja mysle ze wszystko pod kontrola..i tak mama mi nie pozwolila na takie tematy schodzic:)co tam w ogóle pani ponczoszanka robi w poniedziałek o tej porze?

Gość Ta co lubi pończoszki
Pracuję:)

Gość gość
Oj myslalem ze bardziej pani wylewna jest:)wiedzialem ze sie wstydzisz:)

To prawda gospodarzu:) Są nawet mega seksowne;) Nie jestem wstydliwą kobietą gościu:)

Gość gość
Nie gościu tylko Mateusz jestem:)twojego imienia nie poznalem...napisz nie wstydź się...widze ze lubisz te materiały nylonowe.mam racje??

Asia,Basia,Kasia...? Imię nic nie zmieni:) Ale już dawno przestałam słuchać mamusi:P

Gość gość
Bedziesz Asia:)dla mnie imie ma znaczenie:)hmmm juz nie słuchasz sie mamusi??czyli jestes dorosla i nie słuchasz mamusi....a gdybym zapytal cie o bardzo ciekawa rzecz?

Cieszę się że nie jestem odosobniony z moim gustem. No a przy okazji jest to dobry wariant bycie seksowną na jesień, a nasz klimat nie jest za ciepły, kobieta może się przeziebić mimo żaru wewnątrz, jak wyjdzie w samych pończochach

Próbować zawsze możesz:) Pytaj.

No tak,nasz klimat nie jest przyjazny pończochom:) W zimne dni opcja grubych zakolanowek jest jak znalazł.Ewentualnie legginsy,które jakby nie patrzyć są opcją rownie przyjemną i ciepłą:)

Przyznaje że bardzo lubie na kobiecie pończochy, zwykłe albo samonośne. Właściwie jeżeli chodzi o seksowne stroje do łóżka to temat załatwiają samonośne kabaretki + szpilki. Doceniam to że lubisz pończochy, chyba niewiele takich kobiet, zazwyczaj wszyscy ubierają się praktycznie i wygodnie, a pończochy się z tym nie kojarza za bardzo

Gość gość
Mowisz o pończochach,o zakolanowkach,ciekawi mnie bardzo to jaki styl ubioru preferujesz....odwaniej wolisz czy nieco skromniej?

Dla mnie pończochy są wygodne i praktyczne.Na co dzień samonośne,a do łóżka lubię gorsecik,do niego przypięte pończoszki:) Mega seksowny strój:) Opcja,pończochy +seksowny pas do pończoch + szpilki to już zawrót głowy dla faceta:)

Tak, tak, chłopcy, wy będziecie mogli sobie popatrzeć a ja , dzięki fiku miku, będę się martwił, czy dziewczyna, która chciała mnie rozdeptać, nie cierpi zbytnio pod moim ciężarem i chociaż broni się odwracając wzrok, to rozchyla usta. By tym razem delikatnie je posiadł, muskając swoimi... :P

Gość gość
Nie ladnie nie odpowiadać na pytanie ponczoszanko:)

To prawda, ale niekoniecznie musi być w łóżku teatr kostiumowy i jeszcze jakiś wysokobudżetowy. Nawet takie niby naturalne warianty, typu jakiś top, do tego mini, kabaretki i szpilki no i np bez majtek na dodatek, całkowicie załatwiają kwestię mega podniecenia ;)

Gość gość 157
Jesień ma swoje wady i zalety!! Wadą jest to że jest chłodno i często mokro czy mglisto A zaletą to że jest kolorowo!!

Pracuję:) Gdy mam chwilkę staram się odpisywać na bieżąco:) Nie ubieram się jakoś specjalnie skromnie:) Czy odważnie? To zależy od sytuacji.Do pracy zwykle garsonki,bardzo kobiece.Spódnice+ Koszulowe bluzki:) Ubieram się tak,żeby podkreślić swoje atuty:) Ale zawsze gustownie;)

wiesz, przy wystającej koronce od pończoch, reszta może być bardzo skromna, jak ktoś zobaczy tę koronkę to na pewno go rozgrzeje ;)

Haha ciekawe to fiku miku:DNie przygniataj za mocno,bo ja kr**** kobietka jestem:P Dokładnie to gospodarzu:) Wszystko zależy od sytuacji,nastroju i tej spontaniczności przecież:)

Gość gość
Ok ja tez pracuje ale zawsze znajde chwile na pogawędkę....a powiedz mi czy spotkalas albo moze ty aż za bardzo lubisz pończoszki???jakies fetysze?przygody??