Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedze całymi dniami sama w domu nie wiem jak wyjśc do ludzi

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co zrobić żeby kogos poznać albo z kims pogadać , mam 34 lata

Gość gość
nie ma co robić, zajmuje się domem.wszyscy ludzie spotykają sie bo mają w tym jakis interes , miałam przyjaciółkę gdy razem pracowałysmy ale gdy juz razem nie pracujemy juz przestała być przyjaciółką.Wy spotykacie sie z kimś bezinteresownie ?

Gość gość
faceta masz?

Gość gość
mam ale pracuje za granicą , przyjeżdża na weekendy chciałabym miec przyjaciół, nie chce żeby facet był całym moim swiatem , nie o to chodzi

Gość gość
mam tak samo... Tyle, że jestem od ciebie sporo młodsza. Chciałabym mieć przyjaciół, jakieś życie a nie tylko siedzenie w domu... Lubię ludzi ale tak wyszło, że najlepsze znajome założyły rodziny, wyprowadziły się i kontakt słabszy. Marnuję sobie życie, jestem nieszczęśliwa i nie wiem, jak to zmienić.

Gość gość
próbowałam umówić się z trzema koleżankami, z każdą z osobna ale niestety jakoś nie wyszło, nie wiem czy nie chcą, czy nie mogą , czy mam bardziej nalegać, nie mam pojęcia , koleżanki z osiedla nic nie wyszło :( teraz ludzi łącza tylko interesy a jak ktoś chce pogadac - to nie ma czasu

Gość gość
wspólnota w Kościele jeśli jesteś wierząca

Gość gość
nie lubię kościola niestety

Gość gość
nie wiem juz co robić, kiedyś przez internet zgadałam się z jakąś kobietą żeby sie kolegować ale zobaczyłam jej foty i niestety nie chciałam się z nią kolegować :( taka pani bardzo zaniedbana , już wszelkich prób próbuje ale nic mi nie wychodzi, nie jestem przebojowa , każdy dzień samotny :(

Gość gość
moja największą atrakcją dnia to jest wyjscie do sklepu, do biedronki, kupienie czegos, własnie niedługo pójdę

Gość gość
kiedyś tak bardzo chciałam gdzies wyjść że poszłam na jakąś prezentację w domu sprzedaży czegoś tam bo mnie jakaś znajoma zaprosiła i tam gadali o sprzedawaniu produktu , że świat będzie wyglądał cudownie , takie bla bla bla , nie dla mnie wolałabym pogadać towarzysko a nie jakieś sprzedawanie :(

Gość gość
Również siedzę całymi dniami sama w domu, ale mi to nie przeszkadza, nie mam ochoty ani potrzeby się z nikim spotykać, ludzie działają mi na nerwy jedynie.

Gość gość
szczerze mówiąc o mnie ludzie też denerwują ale chciałabym miec jakies wąskie grono chociaz kilka koleżanek, nie zalezy mi na 1000 znajomych na fejsbuku i lansowaniu sie

Gość gość
a ty co robisz w ciągu dnia jak jesteś sama ?

Gość gość
Autorko skąd jesteś ?Ja mam podobnie.Mam 32 lata,mąż ciągle w pracy a ja z niemowlakiem w domu.Nie mam znajomych,rodzina daleko.Brakuje mi fajnej koleżanki z którą można wypić kawę i pogadać lub wybrać się razem na zakupy.

Gość gość
Jest tu ktoś?Chętnie popiszę.