Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Znowu mnie nie wzieli do roboty

Polecane posty

Ja p*****le :/ miałem byc przyjęty do straży ochrony kolei pol roku jeździłem na rozmowy kwalifikacyjne a tu nagle huj na ostatniej mi powiedzieli ze biorą kogoś innego :/ atmosfera w domu piekielna bo moi starzy nie rozumieją ze pracodawcy maja cie w dupsku tak samo jak urząd pracy "ale przecież od czegoś ten urząd jest przed kimś odpowiada" i ich doskonała metoda jak bediesz miliard razy prosił pracodawce to cie na pewno przyjmie :/ jedyny ktory chce mnie zatrudnić na etat to koleś na jakimś firmowym parkingu potrzebujący czterech ochroniarzy ale oczywiście trzeba CZEKAĆ DO STYCZNIA bo wtedy dostanie jakieś super-hiper dofinansowanie z unii tak ze nie bezie on nam płacił tylko jakiś fundusz europejski bo przecież on nie zatrudni nas bo BY MUSIAŁ PŁACIĆ co za g****o nie życie

Gość gość
Ciesz się! Masz wolne! Takie długie wakacje które zahaczą o ferie. Żyć nie umierać!

Gość gość
Mozesz se siedziec na forume od rana do wieczora. Wejdz se na ERO tam są fajne posty, strzepiesz se przy fotach c**ek kafeterianek to ci przejdzie chandra. Nie marudź.

Gość gość
obserwuj przyjęcia do SOK-u, może znów kogoś będa potrzebowali... skoro tak daleko zaszedłeś szkoda by było ew. pisz w CV, że przeszedłeś iles tam etapów rekrutacji do SOK

Gość gość
To właśnie Polska :) Jak dobrze, ze wyjechałam z tego chorego kraju.

Gość gość
A matce powiedz: "mamo, to juz nie te czasy, że robota szukała człowieka, teraz człowiek szuka roboty - często bezskutecznie" powodzenia

co do starych to zupelne nieporozumienie oni prace wynajdywali w latach 70tych i mentalnie tam nadal tkwia wbrew temu co widza na kazde slowo maja milion kompletnie przeterminowanych porad ostanio nawet mi dowalili czemu nie wystapie o mieszkanie komunalne

Gość gość
mieszkanie komunalne?????????

TAK KOMUNALNE chyba zwyczajnie w tym zacofaniu jej sie zapomnialo ze juz nie ma ksiazek na mieszkania