Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dziala podgrzewacz do butelek i czy warto go kupic?

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam karmic mieszanie, piersia w dzien i butelka w nocy. Jak dziala taki podgrzewacz? na co zwrocic uwage?

Gość gość
Ja mam agenta przydaje się :-)

Gość kasia66
Ja mam podgrzewacz który ma 18lat i działa super.Najlepiej kupić taki zwykły,a nie jakiś wydziwiany :-)

Gość gość
Miało byc aventa :-)

Gość gość
Ale jak to dziala? cos jak czajnik? Wlewasz tam wody, wstawiasz butelke, nastawiasz podgrzewanie i grzeje? czy inna zasada? Ile trwa takie podgrzanie mleka?

Gość gość
Nastawiasz temperature i grzeje.

Gość gość
Ja uzywalam do utrzymywania temperatury wody a nie do podgrzewania. Glownie w nocy. Wstawialam odmierzona ilosc wody w butelce do podgrzewacza,obok mialam odmierzony proszek i jak dziecko sie budzilo to szybko mieszalam i mialam gotowe mleko. Bez rozbudzania sie,nastawiania czajnika/mikrofali,odmierzania wody z termosu itp. Bo to wszystko przerabialam i jak dla.mnie podgrzewacz zdal egzamin najlepiej potem jak juz dziecko nie pilo mleka to trzymalam wode do picia na.wszelki wypadek. Zimnej nie lubi wiev zawsze mialam ciepla w pogotowiu.

Gość gość
A nie grał wam za mocno? Mi avent ustawiony na min grzal 5ak ze nie dało się dać dziecku

Gość gość
ja mam zwykły podgrzewacz Tufi z wyświetlaczem LCD. Nastawiałam sobie np. 38st i tak podgrzewał. Bardzo się sprawdził (dodam, że niektóre dziewczyny wolą termos, ale ja szybko porzuciłam ten pomysł )

Gość gość
Mam lovi. Uzywam głównie w nocy. W dzień to do mikrofali butla, liczę do 5 i mam podgrzane

Gość gość
Ja mam snowbear i nie podgrzewa za mocno. Zreszta ma plynna regulacje temperatury wiec jak za duzo sie ustawi to mozna obnizyc i juz taka ustawiona trzyma.

Gość malinoowka
ja mialam avent taki zwykly ale sprawdzil sie tylko na poczatku jak synek dopijal malo mm (byl na mieszanym karmieniu) Pozniej trzeba bylo za dlugo czekac wiec wolalam miec wode w termosie i odmierzone mleko- 10 sek i gotowe :)

Gość diablica tasmańska
Ja miałam aventa, ale jakoś nie skradł mojego serca. Zdecydowanie lepiej sprawdziła się mikrofalówka. Podgrzewasz wode wsypujesz mleko - dosłownie 20 sek - i gotowe.