Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala_agata

po seksie

Polecane posty

W sobotę kochałam się z facetem. To był mój pierwszy raz. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, ale mam wątpliwości co do jej skuteczności. Gdyż gdy wyjmował penisa prezerwatywa została mi w pochwie. Niby powiedział że całe nasienie zostało w prezerwatywie. Ale nie mamy pewności gdyż po jego wytrysku we mnie w prezerwatywie jeszcze trochę trzymał go w mojej pochwie.. Okres ostatnio miałam 14 października wiec teraz pora na 10 listopada. Okres trwa mi zwykle 5-6 dni. Z tego wynika że kochaliśmy się wtedy gdy nie miałam dni płodnych. Ale jak wy myślicie? Test chciałabym zrobić ale to trzeba trochę poczekać ..

Gość gość
Niewazne ile trwa okres tylko ile cykl. Jak ok 28 dni to mogly byc dni plodne. A penisa wycofuje sie z pochwy zaraz po wytrysku jak czlonek jest jeszcze w zwodzie bo stanie sie to co sie stalo i przytrzymuje sie prezerwatywe podczas wyjmowania. Taka mala instrukcja na przyszlosc.

No teraz będę wiedziała to był w końcu nasz pierwszy raz. Ale nadal nie wiem. Tak: W maju miałam okres zaczął mi się 15 a skończył 24 maja W czerwcu zaczął się 8 trwał do 12 W lipcu zaczął się 3 skończył 9 W sierpniu 22 skończył 27 Wrzesień 18 do 24 Październik 14 do 19 To jak według was jest?

Gość gość
Nie przejmuj sie. Bedziesz miała małego bobaska.

Gość gość
za duza prezerwatywę ubrał :)