Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałKa

Hermetyczni

Polecane posty

Gość Ryfka      Goldman
Duch zawsze całował rączki pięknym paniom, a Genek nie całuje. Albo Genek to nie Duch, albo Duch przejrzał nagle na oczy i zrozumiał, że tu nie ma pięknych pań :O

Gość BiałKa
Tu czysta kobieca rywalizacja. Pojawia się"nówka" a wraz z nią jakieś śmieszne prv problemy. Hermetyczni Starzy Blue ;)

Powiem do kaduka wybrano mi taki nick i przypisano mnie do niego.Nie pamietam abym sobie wybrał he he he

v34 byłaś czasami super kontrowersyjna lecz szlo wytrzymać z Tobą he he he

Zagubiłam się nieco. nawiązując od tematu - nie lubię siedzieć w jednym miejscu. Biegam sobie z tematu na temat. I bez różnicy mi kto w jakim kolorze pisze. Byle było mądrze albo dowcipnie. :)

Ryfka Ciebie pamietam jak przez mgłe nie polemizowaliśmy zbyt rozlegle.Ot taka króciutka rozmówka była he he he

Gość BiałKa
Nie mogę pisać z LK bo mnie nie lubi 😭 Kura latasz, bo ty jajka wszędzie sadzisz :P

Sekundy nie wytrzymał by nie zostać zdekonspirowanym . genek77 ???!!! to Twoje nowe wcielenie Duchełłe. Tyle lat na Kafe a Ty robisz z siebie parobka. :O Żal.pl :O

czemu wy sie tak kamuflujecie?:O wcale was rozpoznac nie mozna po za Michaiłem :P

Gość Ryfka      Goldman
My tu teraz jesteśmy wszyscy nowi, Fał.

niestała czytaczka --sorry teraz dopiero zauwazyłem.😘Powinnaś adekwatny temat założyć do tego jaki był u Stafika :D

ryfka ty jedynie ogumienie zmieniłas :D:D:D

Gość Ryfka      Goldman
Czuję, że ten Genek, to wymysł Nowego który stęsknił się za Janusze. :P

Stafik nie pierdziel ,ze mnie kochasz:P Zablokowano mi wszystkie porąbane nicki łącznie z nad wyraz niespotykanym spokojnym duchem cafe he he he :D:P:D

Gość niestała    czytaczka
Janusze założyłam w ramach protestu, jak moderacja skasowała Staffowy hahah :D Okularki przetrzyj ;) Nie no żartuję. Temat sobie dołuje i czeka na lepsze czasy. Jak będziesz miał chęć pobruździć, czy też popisać po prostu ;) to zapraszamy na karuzelę. :)

Daj no link jak jest już ten temat.Brużdziłem to fakt.Nauka Stafika nie poszła w las:D

Jak tego przechere przesmiewce spotkałem pierwszy raz zaintrygował mnie i poooooooooooooooszło sie w jego ślady :D

Miód na serce mi sie leje jak taka srajdulinka po imieniu się zwraca.Szkoda ze zasady poznawcze mam w parytecie 57-65 lat lecz pogęgusiać miło i przyjemnie.Aczkolwiek bedzie to króciutko bo wybieram, sie w rejs na dłuzej he he he

Tak Ryfko, Ty i nowa, hehhe. Rozumiem, nic nie widziałem, nic nie czytałem. Duchełłe już przestań się kompromitować z tym "stafikiem" :O Pozwiązywanie mnie z tą osobą może mi narobić sporo problemów.

Białka czym sie naraziłaś LK?? Przecież to hoże dziewczę jest nad wyraz spokojne:P:)

Właśnie o to chodzi Nowy aby był ruch w interesie .Toż zgnusniejesz mi na dobre :D

Zdobyłem cienkie jak włos zaufanie do Gromi. Nie chcę by przez głowę przeszło Jej że miałem cokolwiek wspólnego z napaścią na Ich spokojną społeczność.

Gość BiałKa
Genek "baby są głupie" nic nie dodam więcej. Sama strzelam we własne kolano ale co fakt to fakt.

Gość gość
A co mają powiedziec ci którzy są zawsze na pomarańczowo... ja kojarze wszyskich, mnie nikt :-p A ja wciąż mam nadzieje ze ktoś mnie rozpozna sercem i duszą :-p

Na szczęście są faceci, którzy myślą inaczej. Mało tego uczą się od nich Już się :( ale trzeba było sobie strzelić w stopę. Tak na próbę by zobaczyć jaką jesteś idiotką . :O Nie wiem jak wy, ale Łuk Kurski wydaje mi się za ciasny, jak staram się omijać takie kobiety, jak ten nieszczęsny okaz. :O