Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałKa

Hermetyczni

Polecane posty

Gość BiałKa

Siedzę, czytam. Dlaczego jesteście tacy zamknięci w swoich tematach? Każdy wpis z pomarańczy jest ignorowany lub bluzgany? :-o Ciężko jest się wybić na jakikolwiek temat.Zgrzybiali jesteście.

Gość gość
Bo po 4 osoby rozmawiają na własnych tematach. I sądzą że są cudni.

Dziwisz się? Wychylisz nosa i już jesteś na polanie u Wilka. Ludzie są tak zastraszeni że boją się oddychać a co dopiero pisać... ;)

Gość gość
W jest wszędzie ;) Ale serio nie ma z kim pogadać.

I tak mają farta te "biedne" pomarańcze :( że ktoś na nie bluzga. Ja tam rozdeptuje to plugastwo tanim obuwiem. I co najlepsze, nie drgnie mi nawet powieka. :P :P

Już nie opowiadaj że nie ma z kim. :O Nic nie jest hermetyczne, wbijasz się w temat i piszesz. Ja tam lubię sobie popisać w ciemno. Jak dam się w gadki, to zaraz chcą mi głowę urwać. :O

Gość BiałKa
Oszz nie depcz mnie :-o swoim niebieskim buciorem. Cze Kura. ;)

Jak Ci /p/owiem kim jestem zaraz Ci sie czkawka odbije.Bardzo lubiałaś skakać po mnie.:D:P:D

No "fajowo" :D :O a mi wstyd, :( nie kojarzę żadnej kobiety z kurami... Chociaż :D Był jakiś motyw z kurką złotopiórą... to klimaty Duchełłe i Kredka. Zgaduję. 💤 Siano z mózgów im zrobiła i dała nogę. Do dziś jeden z nich mieszka w domu na kurzej łapce...

kobieta z kurą Pisałam tu kiedyś. Wszystko: 253 Tematy: 0 Posty: 253 Recenzje: 0 Przepisy: 0 Hej Gienek. A Ciebie to ja nie pamiętam. Znikaja nawet posty

Jak jesteś urocza tą kurą co bywałaś na "nauce w necie" to witam i caluje w rączke . 😘

Nowy, pisaliśmy na różnych tematach i było to przed Kredką. :D Było to w czasach Ajronmena czyli wieki temu. Gienek a po co właziłeś na profil kobiety z kurą?

Lekuśko powabna,ładna i czarujaca kobieto z kura.Jeśli sie mylę to kopie dół i posypuje ośla pałe popiołem :D:P:D

Gość niestała    czytaczka
Cześć Janusze ;) Fajny nick :) Dobry wieczór Wszystkim. :) Hermetyczność mi krew zburzyła, więc dodam swój głos na nie - nie prawda. Zgadzam się z Miśkiem. Wchodzisz i piszesz, tylko żebyś na polanę nie zawędrowała, bo wiesz ;) :D

Gość gość
Kobieto Ducha nie poznajesz?!:D

Uderz w stół :P :P Ale nie odbiegajmy od tematu. To prawda, lubiękiedy gada że wszystkimi. Prosty wniosek trzymaj się lubiękiedy a będziesz rzygał dyskusjami po świt. ;) :P